Гороскоп на липень 2022 для Близнюків: чого чекати у фінансах, роботі й здоров'ї

26 червня 2022, 22:51
Найголовнішою темою місяця стануть фінанси. Представники знака можуть розраховувати на прибуток. В кінці липня потрібно приділити час саморозвитку.
гороскоп на місяць для Близнюків
У липні Близнюки ризикують щось несподівано втратити, попередив гороскоп / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Близнюків. Найголовнішою темою місяця стануть фінанси. Представники знака можуть розраховувати на прибуток. В кінці липня потрібно приділити час саморозвитку.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, у перші два тижні липня навколо Близнюків вируватиме фінансова енергія. У представників знака може з'явитися нове джерело доходів, нова робота або клієнти, буде надходження грошей. Деякі Близнюки отримають цінний подарунок. Цей період дуже вдалий для покупок і продажів.

З 6 липня Марс входить в 12-й будинок гороскопа до кінця серпня. Впродовж цих двох місяців Близнюки звільняться від усього зайвого, що заважає їм жити, і відчують полегшення. Дана енергія може проявитися як у вигляді того, що ви приберете у будинку або гаражі та викинете непотрібні речі, так і в тому, що Близнюки в цілому наведуть лад у своєму житті.

Деякі представники знака захочуть усамітнення і відпочинку та відправляться у відпустку. За словами астролога, з життя Близнюків також підуть люди, які енергетично вже не підходять і займають чуже місце.

Близнюкам варто бути уважними до свого здоров'я. Може знадобитися операція. Пластичні операції не варто робити в кінці місяця, каже гороскоп.

В останні тижні липня та перший тиждень серпня є ризик несподіваних втрат через з'єднання Марса з Ураном. Астролог каже, що краще віддати щось по своїй волі, ніж втратити. Наприклад, Близнюки могли б влаштувати благодійний вечір, зробити пожертвування або піти працювати волонтером.

читайте такожГороскоп на липень 2022 для Овнів: хороші заробітки, удача та другий шансЄ і позитивний момент в цьому вибухонебезпечному з'єднанні Марса і Урана. Ці планети можуть відкрити перед Близнюками нові можливості, поміняти їхнє життя і долю. Навіть якщо ви не думали і не сподівалися, що щось може статися, Марс і Уран відкриють ці двері для вас.

"Якщо у вас є відчуття, ніби ви у в'язниці й думаєте, що вам не вибратися звідси, то раптово трапиться "вибух" і ви вийдете на свободу. В кінці липня настане момент звільнення. Також може розкритися таємниця", - розповіла Анжела Перл.

Повня 13 липня принесе Близнюкам зміни у фінансовій сфері. Ви можете отримати гроші однією великою сумою. Також можуть бути бути якісь зміни з кредитними картами, іпотекою, отриманням державних грошей.

19 липня Венера також принесе Близнюкам прибуток у вигляді грошей або цінного подарунка.

читайте такожГороскоп на липень 2022 для Тельців - жінок і чоловіків: які сюрпризи готує другий місяць літа

20 липня на Близнюків чекають нові знайомства, переговори, багато спілкування. Також в цей період Близнюки будуть купувати нову техніку (телефон, ноутбук, автомобіль).

З 23 липня настає гарний час для того, щоби займатися навчанням, освітою, складати іспити, отримувати ліцензію. Можлива поїздка недалеко і ненадовго.

28 липня молодик в третьому будинку підсилює можливість опановування нових навичок. Близнюки буде більше спілкуватися, можливо почнуть вивчати іноземну мову. Чекайте на новини від родичів.

З 28 липня Юпітер розвертається у ретроградний рух до 23 листопада. Ця планета дасть Близнюкам другий шанс, другу спробу щось організувати, розпланувати бізнес або зібрати групу однодумців.

Можливо Близнюки поїдуть кудись і не будуть бачитися зі своїм оточенням до кінця листопада. Не виключено, що на представників знака чекає тимчасове розставання з кимось із близьких друзів.

Деякі Близнюки поринуть у вивчення або підготовку якогось процесу для того, щоби рушити далі в листопаді. Астролог радить використовувати цей час для власного зростання.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти