Гороскоп на червень 2022: на Близнюків чекає щасливий і багатий місяць

26 травня 2022, 19:19
В кінці червня Близнюки виглядатимуть шикарно і притягуватимуть захоплені погляди, свідчить гороскоп. Також їм світить великий дохід і любовний роман.
гороскоп
У червні у Близнюків буде хороше самопочуття, багато сил та енергії, каже гороскоп / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на червень 2022 року для Близнюків.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, місяць почнеться з того, що Меркурій - планета Близнюків - 3 червня розвертається в прямий рух. Цей день несприятливий для підписування документів, ухвалення серйозних рішень, для важливих покупок.

Наступного дня, 4 червня, ще одна планета розвертається, але це вже Сатурн. Відкриється можливість для завершення або звільнення. Ви вже зможете рушити вперед. З 4 червня і до 23 жовтня, поки Сатурн буде ретроградним, на шляху Близнюків стоятимуть перешкоди, бар'єри, кордони. Доведеться зайнятися розв‘язанням проблем або затягнеться очікування їхнього вирішення. Можливо, це стосуватиметься юридичних справ або документів.

Ретроградний Сатурн хороший для того, щоби подати апеляцію до суду. Деякі Близнюки відправляться у відрядження за кордон і затримаються там до жовтня. Якщо ви проходите навчання, то доведеться приділити цьому час і бути дисциплінованими.

У червні в житті Близнюків може повторитися ситуація 11-річної давності, пов'язана з дітьми або друзями.

З 11 по 13 червня чекайте на подарунок з-за кордону, знайомство з іноземцем. Можливі несподівані витрати. Не виключено, що Близнюкам потрібно буде комусь допомогти.

З 14 червня з'явиться почуття захищеності, безпеки, почуття дому. Це гарний час для переговорів, знайомств і навчання, свідчить гороскоп.

"14 червня у Близнюків може відбутися знайомство, яке призведе до шлюбу. Можливо ви отримаєте лист, рішення суду про розлучення. Повідомлення пошлете своєму хлопцеві, що ви повинні розлучитися. Або, навпаки, в цей день ви отримаєте пропозицію руки і серця", - розповіла астролог.

читайте такожГороскоп для Тельців на червень 2022: астролог назвала найкращі та найнебезпечніші дні

У червні у Близнюків буде хороше самопочуття, багато сил та енергії. А 22 числа прийдуть ще й гроші. Ви можете розраховувати на прибуток або отримання роботи. З'явиться нове фінансове джерело. Крім того, підвищиться самооцінка.

"З 24 червня Венера входить у ваш знак - знак Близнюків, і ви починаєте виглядати шикарно. Венера в першому будинку - це наша зовнішність, обличчя, зачіска, як ми одягнені, імідж, як ми взагалі себе подаємо, як нас інші люди бачать. І з 24 червня ви будете світитися, ви щасливі, ви притягуєте погляди. Ви будете випромінювати енергію гармонії", - розповіла Анжела Перл.

28 червня Нептун зупиняється і розвертається у ретроградний рух до 3 грудня. Ця планета вноситиме неясність і туман очікування. Все, що пов'язано подорожами, іноземними документами, з роботою і навчанням за кордоном, загальмується. Якщо ви збираєтеся заміж за іноземця або людину іншої культури або іншої релігії, то весілля буде відкладено до зими.

читайте такожГороскоп на червень 2022 для Овнів: гроші, другий шанс від Всесвіту та повернення додому

Якщо ви чекаєте на підвищення на роботі, то воно також затягнеться щонайменше до грудня. Період ретроградного Нептуна хороший для вагітності і виношування дитини.

29 червня - молодик в секторі грошей. На Близнюків чекає прибуток, нове джерело доходів. Може з'явитися ідея, як заробляти.

"Після молодика Місяць росте, і ваші фінанси теж ростимуть разом з Місяцем, тож цей молодик більше в плюс, ніж у мінус", - додала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти