Гороскоп на липень 2022 для Стрільців: робота мрії та чудове одужання

1 серпня 2022, 15:00
Стрільцям варто дуже уважно стежити за своїм здоров'ям. На роботі потрібно не допускати конфліктів. Краще промовчати, ніж вступати в конфронтацію.
Гороскоп Стрілець
Серпень почнеться з хороших новин, свідчить гороскоп для Стрільців / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Стрільців на серпень 2022 року.

Перші десять днів місяця будуть досить турбулентними та непередбачуваними, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі. Можуть різко змінюватися плани. Варто дуже уважно стежити за своїм здоров'ям, уникати травм. На роботі потрібно не допускати конфліктів. Краще промовчати, ніж вступати в конфронтацію. Інакше все може закінчиться звільненням. Водночас ситуація може обернутися і в плюс. У Стрільців може статися прорив, і вони вийдуть на новий рівень, отримають роботу своєї мрії або трапиться чудове одужання.

1 серпня - легкий та хороший день. Стрільці отримають хорошу новину, що стосується дітей. Пощастить в бізнесі. Можливо ви отримаєте приємну звістку від іноземців, міжнародної компанії або від родичів за кордоном. Не виключено, що це буде фінансова допомога або виграш. В особистих стосунках пануватиме любов і романтика.

5 серпня Меркурій змінює знак і входить в десятий будинок кар'єри, цілей та роботи. Ви отримаєте інформацію, яка буде стосуватися начальника, колег.

У повню 12 серпня 2022 можливо трапиться охолодження стосунків з кимось із родичів, знайомих, сусідів. Якщо ви з кимось познайомитеся цього дня, то ці стосунки триватимуть довго.

Крім того, Стрільці отримуватимуть нові знання й навички. Можливо ви підете на курси або буде отримувати диплом. У деяких Стрільців буде багато поїздок.

18 і 19 серпня - дні відпочинку і задоволень. У відпустці ви можете познайомитися з людиною іншої національності або з іноземцем. Бізнес буде успішним. Ви отримаєте хороший дохід.

21 серпня Марс входить в сьомий будинок стосунків і партнерства на сім місяців - до 26 березня 2023 року. Стрільцям доведеться щось організовувати, працювати в партнерстві з кимось. Романтичні стосунки будуть розвиватися дуже швидко. Не виключені конфлікти з іншими людьми - на роботі, в сім'ї, бізнесі. Стрільцям доведеться дуже багато енергії витрачати на стосунки і партнерство.

24 серпня Уран зупиняється і розвертається в ретроградний рух в секторі роботи. В результаті у Стрільців можуть змінитися плани. Зміниться ваше щоденне життя - Уран сколихне і змінить рутину. Деякі Стрільці візьмуть на себе більше відповідальності і будуть комусь допомагати.

У молодик 27 серпня може початися новий проект, з'явиться нова робота, нове начальство. Зміниться статус. Відбудуться зустрічі з друзями. Ви отримаєте перші результати, зокрема і дохід, за виконану роботу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти