Гороскоп на липень 2022: Стрільцям пощастить з роботою і буде багато прибутку

30 червня 2022, 05:01
Липень принесе Стрільцям хороший дохід і багато роботи. Деяким представникам знака потрібно готуватися до тривалої розлуки з членом родини.
гороскоп для стрільців на липень 2022
Гороскоп на липень 2022 радить Стрільцям бути гнучкими в плані фінансів / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Стрільців.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, в липні одразу п'ять планет - Плутон, Нептун, Сатурн, Юпітер і Уран - будуть ретроградними. У зв'язку з цим змінюється енергія. Особливо повільним буде управитель Стрільців Юпітер, що призведе до перегляду будь-яких минулих справ, зміни планів. Доведеться підлаштовуватися під нові реалії.

Липень 2022 - гарний час для того, щоби завершувати справи і отримувати результати за те, що ви зробили раніше. При цьому справи можуть "буксувати".

Енергія молодика 29 червня продовжуватиме діяти на Стрільців до 13 липня. Цей молодик проходить у восьмому будинку фінансів. Зазвичай це чужі гроші, загальні, доходи чоловіка/дружини, інвестиції в бізнес. Починаючи з 25 червня і по перші два тижні липня Стрільці почнуть співпрацювати з кимось, з'явиться нове бізнес-партнерство, ви будете з кимось ділити доходи. Також може прийти новина про спадщину, податкові виплати, дотації, стипендії, держпідтримку, кредити.

З 6 липня у Стрільців додасться роботи. Можуть бути новини про зміни в організації, в якій ви працюєте, або ви самі переформатуєте свій бізнес. Деякі Стрільці змінять одну роботу на іншу.

Повня 13 липня буде фінансовою та впливатиме на Стрільців упродовж усього місяця. Гороскоп радить бути гнучкими в плані фінансів. Можна перефінансувати кредит, іпотеку на квартиру, будинок, перевести інвестиції, робити цінні покупки. У Стрільців буде дохід або вони отримають фінансову допомогу.

Деяким Стрільцям потрібно буде шукати додатковий дохід, піднімати ціни на послуги, попросити надбавку до зарплати. Ці всі процеси позначаться на вашій самооцінці, тому що наші доходи завжди пов'язані з тим, на скільки ми себе цінуємо і якими ресурсами володіємо. Також під час цієї повні може завершитися угода купівлі-продажу.

19 липня чекайте на прибуток, хтось проявить щедрість і допоможе фінансово, знайдеться інвестор.

28 липня Юпітер, який керує знаком Стрільця, зупиняється і розвертається в зворотний рух. Потрібно зупинитися, подумати, озирнутися і подивитися, як далі діяти. Юпітер буде ретроградним до 23 листопада. Можливо на ці чотири місяці поїде дитина, ви будете готуватися до зачаття. У деяких Стрільців почнуться романтичні стосунки на відстані, по листуванню. В цілому, ретро Меркурій - це період очікування.

В кінці місяця - 30-31 липня - незвичайне з'єднання Марса, Урана і кармічного вузла Раху може дати різкі та несподівані зміни. Астролог радить сприймати їх як можливість вийти на інший рівень життя і показати себе.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти