Гороскоп на червень 2022 року для Дів: астролог розповіла, чого чекати у коханні, роботі й фінансах

28 травня 2022, 19:14
Червень - хороший місяць для того, щоби змінити режим, відмовитися від шкідливих звичок, зайнятися здоров'ям і зробити обстеження, свідчить гороскоп.
гороскоп для Дів
Гороскоп для Дів обіцяє їм в червні прибуток і подарунок / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на червень 2022 року для Дів.

3 червня Меркурій, який керує знаком зодіаку Діва, розвертається в прямий рух. Всі події, пов'язані поїздками, подорожами в далекі країни, освітою, навчанням, активізуються. Можна будувати плани, купувати квитки, оформляти візи і паспорти, але бажано не саме третього числа, тому що день розвороту планет не дуже вдалий, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

У Дів може відбутися зустріч з людиною здалеку, ви отримаєте посилку, документ, важливий лист.

4 червня Сатурн - планета роботи, дисципліни, відповідальності - зупиняється в шостому будинку гороскопу Дів до 23 жовтня. Це сектор роботи, здоров'я, щоденного режиму життя.

Діви шукатимуть нову роботу, перероблятимуть проект або ремонт у будинку. Вам знову доведеться взяти на себе зобов'язання, яких, як вам здавалося, ви вже позбулися. Можливо це буде волонтерська робота або якісь добровільні зобов'язання. Не виключено, що повернеться проблема, яку ви вже розв‘язували раніше. Деякі Діви знайдуть собі підробіток.

У тому, що стосується здоров'я, Сатурн дає дисципліну. Діви замисляться над своїм режимом і встановлять якісь обмеження. Наприклад, відмовляться від солодкого, сигарет або алкоголю.

Ретроградний Сатурн - це гарний час для того, щоби зробити ретельне обстеження організму. Особливу увагу варто приділити зубам, суглобам, хребту.

З 11 по 13 червня чекайте несподіванки, сюрпризи і нові можливості. Наприклад, Діви можуть отримати подарунок, прибуток, запрошення на побачення або романтичну зустріч, любовне послання від іноземця або людини незвичайної професії.

З 14 червня Меркурій змінює знак і входить в сектор роботи, кар'єри і досягнень. У Дів буде нарада або конференція, збори або переговори з начальником. Якщо ви ходили на співбесіду, то отримаєте відповідь від роботодавця. Можливо Діви отримають роботу в новому місці, іншому місті або країні. Зміни стосуватимуться місця проживання або складу сім'ї.

З 22 червня чекайте на прибуток за результатами виконаної роботи. Також Діви отримають запрошення на зустріч з друзями, день народження або весілля.

З 28 червня Нептун розвертається в ретроградний рух до 3 грудня. Особливо сильно ця планета вплине на людей творчих професій, психологів, лікарів, моряків, рибалок, а також на тих, у кого є залежності.

Нептун буде сповільнювати всі події, пов'язані зі стосунками з чоловіком, дружиною, партнером, бойфрендом. В цілому, на паузу можуть бути поставлено будь-які стосунки, але передусім романтичні. Щось може затягуватися і відкладатися в часі до грудня (шлюб, розлучення, зустріч, возз'єднання з коханою людиною).

"Нептун також дає ситуації, коли немає інформації, коли просто чекаєш, сподіваєшся і віриш. Ось це теж може тривати аж до 3 грудня", - розповіла астролог.

Особливо сильно вплив ретроградного Нептуна відчують Діви, які народилися 17-19 вересня.

29 червня молодик дасть вам нові враження, нових друзів, однодумців. Не виключено, що ви з ними познайомитеся онлайн.

Крім того, у червні Діви отримають додаткову фінансову підтримку: гроші від держави, стипендію, грант на навчання, аліменти, спадок, кредит. Якісь гроші до вас прийдуть обов'язково і навіть може більше, ніж ви очікували. Можливо, джерелом прибутку буде хтось, хто вас підтримував в 2011 році, або та сфера діяльності, в якій ви заробляли 11 років тому.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти