Гороскоп на червень 2022: на Риб чекає місяць перемог, кохання, побачень і компліментів

31 травня 2022, 06:17
У червні Риби почнуть займатися тим, чого вони завжди хотіли, але боялися спробувати. Всесвіт штовхатиме вперед і відкриватиме нові можливості.
гороскоп для риб
У червні Риби повернуться туди, де їх люблять і чекають, свідчить гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на червень 2022 року для Риб.

Місяць буде дуже драйвовим. Риби можуть почати займатися тим, чого не робили раніше ніколи, хоча можливо спроби вже були 11 років тому - в квітні-травні 2011 року.

"Може тоді у вас було бажання щось поміняти в плані джерела доходу, цінностей, роботи. Можливо ви тоді хотіли ризикнути, але не зважилися. Цього року з'єднання Юпітера та Марса дасть вам і сміливість, і можливості для реалізації ідеї", - розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

За словами Анжели Перл, деякі Риби змінять роботу і почнуть займатися тим, чого вони завжди хотіли, але боялися спробувати. Всесвіт штовхатиме вас уперед і відкриватиме нові можливості.

Також в перший місяць літа Риби відстоюватимуть свою думку, захищатимуть свої інтереси, територію, сім'ю, цінності. У Риб з'явиться шанс стати іншою людиною і дуже надовго змінити своє життя.

З 3 червня Меркурій розвертається в прямий рух в секторі спілкування і контактів. Якщо ви кілька тижнів не могли з кимось побачитися, оформити документи, не виходило комусь додзвонитися, то тепер все вийде.

Крім Меркурія в червні розвертатимуться ще дві планети: Сатурн - 4 червня і Нептун - 28 числа. Ці дні будуть не найвдалішими, небажано оформляти документи, планувати поїздки, призначати важливі зустрічі, оскільки є ризик запізнитися, забути вдома паспорт тощо. Після 3-5 червня Меркурій вже дає зелене світло для будь-яких поїздок, покупок, переговорів, підписання документів.

Ретроградний Сатурн 2022

4 червня Сатурн - планета обмежень - розвертається в зворотний рух до 23 жовтня.

"Сатурн - це як шлагбаум, який закривається, і потрібно чекати, поки він відкриється. Рибам потрібно буде скинути із себе щось, звільниться, щоби піти далі. Ці п'ять місяців будуть як митниця у вашому житті. Знімайте, викидайте все, що не потрібно. Далі з цією валізою йти не можете, викидайте, робіть розбір життя. Все, що не потрібно, залишайте. І лише після 23 жовтня Сатурн вас пустить знову вперед", - розповіла астролог.

Під час ретро Сатурна в житті Риб може повторитися історія 30-річної давності. Або ви опинитеся в тому ж місці з тими ж людьми.

Сатурн може змінювати будь-які плани, починаючи з планів будівництва і закінчуючи планами з еміграції. Доведеться переробляти, збирати якісь папери документи, шукати їх в архіві.

До грудня місяця у Риб можуть бути деякі фінансові труднощі. Ви тимчасово не будете мати доступ до грошей або будуть затримки. Деякі Риби займатимуться сезонною роботою.

З 11 по 13 червня чекайте несподіваних новин або крутого повороту подій. Може відбутися поїздка, яку ви не планували.

Повний місяць 14 червня висвітить ваш статус. Риби можуть отримати підвищення, знайти нову роботу або переїхати по роботі в інше місто. Можливо ви будете говорити з керівником з приводу вашої кар'єри.

З 22 червня Риби отримають прибуток і хороші новини, відбудеться приємне знайомство, життя наповниться красою, гармонією та любов'ю. З'явиться відчуття дому та сім'ї. Ви повернетеся в місце, де вас чекають і люблять.

Ретроградний Нептун 2022

28 червня Нептун - планета, яка керує Рибами - розвертається в ретроградний рух до 3 грудня.

Нептун - це планета психології, самопізнання, візуалізації. Це планета чарівництва і чудес, яка може матеріалізувати бажання. Коли вона йде в зворотному напрямку, то стає сильнішою. Риби можуть звернутися до релігії, поїдуть по місцях сили або монастирях. У цей період добре скласти карту бажань і візуалізувати її.

"Нептун - це туман, нічого не видно, нічого не ясно. І відбувається саме те, у що ми віримо, тому що Нептун - планета віри. І ось тут все дуже сильно залежатиме від вас. Те, у що ви будете вірити після 28 червня, обов'язково здійсниться", - сказала Анжела Перл.

Будь-які нові починання краще відкласти до грудня, у стосунках - зробити паузу. Не виключено, що це буде навіть фізична дистанція з людиною.

Сильніше за інших вплив Нептуна відчують Риби, які народилися з 13 по 19 березня.

Молодик 29 червня змусить Риб відчути радість життя. Новий Місяць - вдалий час для вагітності, зачаття, усиновлення, для того, щоби дитина прийшла у ваше життя.

"Це час перемог і виграшів. Є шанс виграти в лотерею. Крім того, на вас чекають побачення, компліменти, романтичні стосунки, курортні романи, любов в будь-якому прояві", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти