Гороскоп на березень 2022: Водоліїв накриє щедрий грошовий дощ

23 лютого 2022, 02:56
Фінанси - основна тема в перший місяць весни. Якщо хочете щось просувати або починати, то робіть це в березні, адже не буде жодної ретроградної планети.
Гороскоп на березень 2022: Водоліїв накриє щедрий грошовий дощ
У Водоліїв є шанс отримати нову роботу, клієнтів, проект, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на березень 2022 року для Водоліїв.

2 березня - молодик, який принесе Водоліям і прибуток, і розтрати.

"Юпітер дасть Водоліям хороші заробітки і прибуток, але при цьому планета збільшує і витрати. Можливо, ви будете кудись вкладати гроші, щось будувати або інвестувати", - розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

В цілому, фінансова тема буде основною у Водоліїв упродовж усього березня. Є шанс отримати нову роботу, клієнтів, проект, каже гороскоп.

5 і 6 березня в будинку грошей з'єднується Сонце з Юпітером, що додасть енергії грошовим потокам.

"Юпітер - це планет удачі та везіння, подарунків Всесвіту, долі або просто подарунків. Водоліям можуть подарувати гроші або щось цінне", - зазначила фахівець.

7 березня Венера в з'єднанні з Марсом переходить в перший будинок знака зодіаку Водолій. А це означає, що у вас буде підтримка. Можуть початися романтичні стосунки або ділове партнерство, співпраця або укладення контракту.

Після 7 березня у Водоліїв підвищиться самооцінка, з'явиться впевненість у собі. Прийде новина, очікується підписання документів.

18 березня - повня у восьмому будинку гороскопу, який відповідає за фінанси. Водолії знову отримають прибуток, але це будуть не зароблені гроші, а гроші інших людей, від держави або банку: повернення податків, аліменти, стипендія, гроші чоловіка або дружини, інвестиції.

21 березня фокус змінюється: якщо перші два тижні Водолій були більш зосереджені на фінансовій темі, то з цієї дати сфокусуються на спілкуванні з родичами.

"До вас можуть приїхати сестра або брат в гості, ви підете навчатися, будете підписувати папери. В останні десять днів місяця6 найімовірніше, будуть короткі поїздки, можуть бути справи, пов'язані з автомобілем", - розповіла астролог.

читайте такожГороскоп Таро для Водоліїв: які зміни на вас чекають в 2022 році

28 березня Сонце дасть Водоліям більше енергії в третьому будинку, який пов'язаний зі спілкуванням і контактами, навчанням, отриманням ліцензій та сертифікатів. Водолії будуть готуватися до поїздки, купувати квитки, бронювати готель.

"Якщо ви плануєте кудись поїхати, то все пройде легко. Адже в березні немає жодної ретроградної планети, всі планети рухаються вперед на хороших швидкостях, тому якщо ви щось хочете просувати, починати, то робіть це в березні, у нас рідко бувають такі місяці, як цей", - резюмувала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти