Гороскоп на травень 2022: на Овнів чекає найвдаліший місяць року

23 квітня 2022, 09:00
Травень принесе Овнам подарунки Всесвіту, прибуток, любов і успіх. Стане більше енергії, впливу, харизми та популярності, свідчить гороскоп на місяць.
гороскоп, гороскоп Овен
На Овнів чекає дуже вдалий місяць, свідчить гороскоп на травень / Колаж фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на травень 2022 для Овнів. На представників знака чекає дуже хороший місяць, можливо, найвдаліший за весь рік. Овнам варто чекати на подарунки Всесвіту, тому що планета удачі, благополуччя і достатку Юпітер увійде в знак Овна 11 травня і залишиться там до 29 жовтня.

Як розповіла астролог на своєму Youtube-каналі, 3 травня Венера - планета любові, краси, комфорту і грошей - увійде в перший будинок гороскопу Овна.

"По-перше, Венера завжди робить нас красивими та привабливими, коли вона входить у наш знак. Тому успіх забезпечено. Ніби ви будете випромінювати гармонію. Ви будете краще виглядати, стосунки стануть гармонійнішими. Плюс прийдуть гроші", - розповіла фахівець, додавши, що можливо з 3 числа Овни укладатимуть угоди, а після 29 травня прийде реальний прибуток.

Ретроградний Меркурій 2022 - що можна і що не можна робити

10 травня Меркурій зупиняється і ровертається в ретроградний рух на три тижні (до 3 червня). Ця планета часто приносить хаос і змушує людей передумувати. Тому домовлятися, підписувати документи краще в перший тиждень травня (приблизно з 3 по 8 число).

"Є одне загальне правило: якщо ви щось вже давно почали і це завершальний момент, тоді завершувати процес можна під час ретро Меркурію. А ось починати щось нове не варто", - порадила астролог.

У Овнів Меркурій розвертається в третьому будинку гороскопу. Це сектор навчання та освіти. Можна перескласти іспит, відновитися на навчання в навчальному закладі, поміняти машину. До слова, продати автомобіль можна, а купувати небажано. Ретроградний Меркурій - гарний час для того, щоби пройти техогляд, перевірити контракти, документи, але небажано їх підписувати.

У Овнів може відновиться якась ситуація, пов'язана із сестрою або братом, родичами або сусідами.

Поки Меркурій ретроградний, може ламатися техніка, загубитися телефон.

читайте такожПопулярність, покупка квартири і кар'єрний зліт: Таро прогноз для Овнів на 2022 рік

До 16 травня триватиме коридор затемнень. У цей період є ризик ухвалити неправильне рішення, попередив гороскоп на місяць.

11 травня - з'єднання Венери та Юпітера в знаку Овна. Таке відбувається раз в 12 років.

"Венера - це маленькі блага або маленьке добро, а Юпітер - це велике добро і достаток. Ці планети з'єднуватимуться у вашому знаку до 29 травня. До кінця місяця на Овнів чекає прибуток в будь-якому варіанті, любов, гроші, подарунки Всесвіту, нові можливості, одужання", - каже гороскоп на травень.

Жінкам Юпітер може дати вагітність, нареченого, заміжжя. Чоловікам планета теж приносить одруження і народження дитини.

В цілому, ця планета принесе всім представникам знака розширення можливостей, везіння, прибуток. Всесвіт відкриє перед Овнами якісь двері. Стане більше енергії, впливу, харизми й популярності.

Місячне затемнення 16 травня 2022 - чого чекати Овнам

Місячне затемнення буде у Овнів у восьмому секторі гороскопу, який відповідає за фінанси. Йтиметься не про зароблені гроші. Це можуть бути загальні сімейні гроші, фінанси інших людей, гроші банків, кредити, податки, державна підтримка, субсидії, аліменти, спадок.

"Якщо ви очікуєте на цю фінансову підтримку, то під час цього затемнення її отримаєте. Фінансове становище зміниться", - розповіла Анжела Перл.

Деякі Овни зціляться і навіть на енергетичному рівні почуватимуться по-іншому. Деякі представники знака позбудуться шкідливих звичок, підуть до нарколога або психолога. Якщо ви плануєте зачаття, то настає дуже вдалий період.

22 травня Сонце змінює знак і входить в третій будинок гороскопу. У ваше життя повернуться люди з минулого, відновиться спілкування, з кимось із родичів Овни помиряться.

З 25 травня у Овнів з'явиться відчуття як ніби вони знайшли себе. Якщо раніше ви щось не наважувалися зробити, то в кінці місяця знайдуться сили зробити перший крок.

З 29 травня Венера принесе Овнам прибуток, дохід, підвищиться самооцінка.

"Ви почнете собі подобатися й природно будете притягувати гроші", - пояснила астролог.

30 травня - молодик принесе Овнам новину щодо поїздки, навчання, транспорту, родичів або якоїсь техніки. Деякі Овни ухвалять рішення про переїзд. Астролог не радить здійснювати великі покупки до 6-7 червня.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти