Гороскоп на листопад 2022 для Козерогів: що принесе останній місяць осені

31 жовтня 2022, 18:50
У листопаді у Козерогів можуть початися таємні стосунки. Деяким захочеться відправитися в тихе місце і побути на самоті, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп
Гороскоп на листопад - що принесе Козерогам останній місяць осені / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на листопад 2022 року для Козерогів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, перший тиждень місяця буде досить бурхливим через коридор затемнення, який розпочався 25 жовтня і закінчиться місячним затемненням 8 листопада.

Чого кожному із знаків Зодіаку чекати в цей період, читайте в матеріалі: Коридор затемнень 25 жовтня - 8 листопада 2022: кому зі знаків зодіаку не пощастить найбільше.

8 листопада 2022 - місячне затемнення, багато Козерогів відчують його не обов'язково цього дня, але навіть через тиждень або місяць.

Що відбуватиметься в житті Козерогів:

  • новина, що стосується дітей або вагітності;
  • несподіваний поворот подій в романтичних стосунках - різкий розрив або любов з першого погляду;
  • розваги, задоволення, творчість, участь у змаганнях;
  • підвищиться самооцінка;
  • можуть різко змінитися пріоритети, якась подія може вам показати, що для вас є цінним насправді в житті, а що не має значення;
  • ви ухвалюватиме важливе рішення, пов'язане з джерелом доходу.

17 листопада у Козерогів можуть початися таємні стосунки. Деяким захочеться відправитися в тихе місце та побути на самоті.

Представники знаку отримають новину, інформацію. Ви будете далеко від колективу, наприклад, працюватимете дистанційно або в колективі, який знаходиться в ізольованих місцях, наприклад, в лікарні, у в'язниці, на кораблі.

"Може бути, ви подаєте документи на роботу в якомусь такому місці? Найімовірніше, ви отримаєте цю роботу. Може бути, ви лище удвох з кимось або на самоті захочете провести час, поїдете на дачу, в санаторій або ляжете в лікарню на обстеження", - свідчить гороскоп.

З 23 листопада Козерогам доведеться докласти зусиль для того, щоби закінчити щось, викинути і звільнитися від чогось у своєму житті. Представники знака займуться самопізнанням, заглянуть всередину себе. Настане період духовного зростання.

30 листопада Козероги можуть зайнятися пошуком нової роботи. Представники знака сфокусуються на своїй меті в житті. Також варто замислитися над режимом свого життя, стати активнимми, зайнятися спортом, здати аналізи і подбати про своє здоров'я.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти