Гороскоп на листопад 2022 для Риб: конфлікт, новий статус і подарунок долі

31 жовтня 2022, 20:12
Рибам варто чекати на несподівані зміни. Вони можуть ухвалювати непередбачувані рішення, наприклад, про переїзд або зміну роботи. Є ризик потрапити до лікарні.
Гороскоп
Глобально зміниться фінансова ситуація, свідчить гороскоп для Риб / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на листопад 2022 року для Риб.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, листопад - енергетично та емоційно важливий місяць, тому що буде місячне затемнення 8 листопада і закінчиться коридор затемнення. Чого кожному із знаків зодіаку чекати в цей період, читайте в матеріалі: Коридор затемнень 25 жовтня - 8 листопада 2022: кому зі знаків зодіаку не пощастить найбільше.

За словами фахівця, необов'язково, що ви відчуєте затемнення саме 8 листопада, тому що воно може проявлятися на тиждень раніше або тиждень-два пізніше. Навіть через місяць ви можете відчути його дію.

У Риб місячне затемнення відбудеться в третьому будинку гороскопу - це сектор спілкування та комунікацій.

"І тут може змінитися ваше оточення. Хтось може піти. Ви можете перестати спілкуватися з кимось, прийде нова людина. Місячне затемнення закінчує щось. Тож, ви можете поставити крапку. Може, тому що переїдете або ваші сусіди виїдуть, і ви з ними більше не будете спілкуватися", - розповіла Перл.

Деякі Риби займуться навчанням, підуть на курси і з'явиться нове коло спілкування.

Крім того, Рибам варто чекати на несподівані зміни. Ви можете ухвалювати непередбачувані та різкі рішення, наприклад, про переїзд або зміну роботи. Є ризик потрапити до лікарні.

За словами фахівця, глобально зміниться фінансова ситуація. Зокрема, зміни торкнуться джерела доходу.

17 листопада у Риб з'явиться привід для гордості, відбудуться позитивні зрушення в роботі й кар'єрі.

18 листопада Риби отримають інформацію, яка може поміняти їхній статус.

"Як ніби якась можливість відкривається, але вам потрібно це рішення ухвалити, потрібно зробити цей крок. Я думаю, ви його зробите. Мовляв, так, я йду вчитися на цю спеціальність або я виходжу заміж, або одружуюся, або, наприклад, це буде вагітність, народження дитини, щасливе розлучення, нове місце проживання, нова робота", - розповіла астролог.

23 листопада Юпітер принесе Рибам подарунок долі. Особливо це торкнеться тих представників знака, які народилися 19-22 березня.

В кінці місяця зміниться ситуація в родині, можливо вам доведеться допомагати батькам. В цілому, впродовж листопада до вас можуть приїхати родичі. Варто побоюватися конфліктів в сім'ї.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти