Гороскоп на листопад 2022 для Стрільців: названо найвдаліші та найприбутковіші дні

31 жовтня 2022, 06:16
У листопаді в житті Стрільців відкриється нова глава. Втім, станеться це не одразу - перший тиждень буде досить складним, каже гороскоп на місяць.
Гороскоп
Гороскоп на листопад - що принесе Стрільцям останній місяць осені / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на листопад 2022 року для Стрільців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, перший тиждень місяця буде трохи хаотичним, тривожним і напруженим через коридор затемнень, який розпочався 25 жовтня. Чого кожному зі знаків зодіаку чекати в цей період, читайте в матеріалі: Коридор затемнень 25 жовтня - 8 листопада 2022: кому зі знаків зодіаку не пощастить найбільше.

8 листопада 2022 року - місячне затемнення у секторі роботи та щоденної рутини. Місяць буде з'єднуватися з Ураном - планетою несподіванок, змін, різких і непередбачуваних подій. Станеться щось, чого ви точно не очікували. Не виключено, що будуть зміни у фінансовому становищі.

Крім того, родичам може знадобитися ваша фінансова допомога, вам доведеться оволодіти новими навичками для роботи або повністю перевчитися. Не виключено, що відбудеться відрядження.

Якщо у Стрільців виникнуть проблеми зі здоров'ям, астролог радить обов'язково звернутися до лікаря.

Спеціаліст попередила, що не завжди ми відчуваємо затемнення саме в день затемнення. Хтось може відчути це за тиждень або місяць.

З 17 листопада у Стрільців з'явиться більше енергії та сил, ви ніби розправляєте крила.

"І у вас все починає йти на лад. Якщо останні кілька місяців щось не виходило і чимось ви були незадоволені або щось заважало, то, починаючи з 17 листопада, все буде добре. Крім того, Стрільці гарно виглядатимуть і привертатимуть до себе увагу. Це вдалий період для нових знайомств і спілкування. Також Венера принесе Стрільцям гроші", - свідчить гороскоп.

18 листопада може відбутися поїздка і корисне знайомство, підписання договору, переговори, важливий дзвінок.

З молодиком 23 числа у Стрільців, які народилися в листопаді, почнеться нова глава в житті та з'явиться свіжа енергія.

30 листопада на Стрільців чекає перепідписання контракту або договору. Це вдалий період для повернення до якоїсь розмови, укладення перемир'я, возз'єднання з кимось. Також може відбутися зустріч зі старими друзями, яких ви давно не бачили.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти