Гороскоп на жовтень 2022 для Козерогів: названо найнебезпечніші дні місяця

1 жовтня 2022, 22:49оновлено 1 жовтня 2022, 23:45
У жовтні одразу три планети будуть змінювати напрямок, що істотно вплине на життя Козерогів. Крім того, почнеться коридор затемнень, свідчить гороскоп.
Гороскоп Козеріг
Чого чекати Козерогам у другий місяць осені - гороскоп на жовтень 2022 / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Козерогів на жовтень 2022 року.

2 жовтня Меркурій розвертається в прямий рух в дев'ятому будинку гороскопу. Це сектор, який стосується далеких земель, іноземців, глобальних проектів. Якщо у вас щось гальмувалося в останній місяць, то після розвороту Меркурія ситуація зміниться, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

8 жовтня планета трансформації Плутон також розвернеться в прямий рух. Ретроградним Плутон був з 29 квітня. Можливо у Козерогів не виходило просунутися в житті або ви не могли вибрати мету, ухвалити рішення, вам заважали стримуючі обставини. Зараз справи зрушаться з мертвої точки, каже гороскоп. Особливо сильно вплив Плутона відчують Козероги, які народилися з 16 по 21 січня. Зміниться статус, ставлення до себе, ваша зовнішність, імідж і навіть ім'я.

Повня 9 жовтня принесе зміни в сім'ю Козерогів. Хтось із членів сім'ї може з'їхати та почати жити окремо. Завершиться ремонт, відбудеться угода з нерухомості. Ця повня допоможе ухвалити рішення про переїзд.

11 жовтня Меркурій змінює знак і входить в сектор роботи, кар'єри, мети і досягнень. Ви отримаєте новину, що стосується боса або чогось пов'язаного з вашою роботою. З'явиться нова робота або мета. Деякі Козероги вирішать змінити професію, отримати ліцензію або поліпшити свої навички.

23 жовтня Сатурн розгвертається в прямий рух. Це вже третя планета, яка змінить напрямок в жовтні 2022.

"Чим повільніша планета, тим вона могутніша. Сатурн - це вантажівка, він розгортається повільно, досить обережно і дуже на впливає на нас. Сатурн був ретроградним з початку літа в другому будинку грошей. Тож, якщо з червня щось було з грошима, потрібно було економити або були якісь фінансові зобов'язання, на які йшли гроші, то тепер ситуація зміниться", - розповіла астролог.

24 жовтня у Козерогів з'явиться більше енергії. Ви ніби побачите "світло в кінці тунелю" і зрозумієте, як досягти своєї мрії. Чекайте допомоги від друзів, каже гороскоп.

25 жовтня буде сонячне затемнення та почнеться коридор затемнень до 8 листопада. Ці два тижні називаються коридором затемнень і будуть несприятливими для ухвалення рішень, тому що енергетика космосу буде хаотичною і нестабільною.

"Ми не бачимо всієї картини світу, тому не ухвалюйте жодних життєво важливих рішень", - порадила астролог.

Дивіться відео - Гороскоп для Козерогів на жовтень 2022 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти