Гороскоп на вересень 2022: Козероги досягнуть небачених висот у кар'єрі й отримають великий прибуток

1 вересня 2022, 20:36оновлено 3 вересня 2022, 15:29
У перший місяць осені потрібно завершити справи, розібратися з "хвостами", які тягнуться з минулого. Вся увага Козерогів буде на кар'єрі, свідчить гороскоп.
гороскоп
У вересні Козероги сфокусуються на кар'єрі, свідчить гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Козерогів. Упродовж місяця фокус у представників знака буде на кар'єрі. Якщо ви довго і наполегливо працювали над якимось проектом, то нарешті результат буде досягнутий або, щонайменше, з'явиться "світло в кінці тунелю".

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, у перший місяць осені потрібно завершити справи, розібратися з "хвостами", які тягнуться з минулого.

6 вересня чекайте на прибуток, поїздку з коханою людиною або нове знайомство. Якщо ви познайомитеся з кимось після 10 числа, то стосунки триватимуть недовго. Це вдалий час для отримання освіти, вступу до ВНЗ або на курси.

У вересні можна укласти контракт по роботі за кордоном. Зарплата також вас повністю задовольнить.

10 вересня 2022 - повня у секторі спілкування. Козероги отримають інформацію, що буде стосуватися сестри або брата. Ви дізнаєтеся те, що від вас раніше приховували, відкриється таємниця або навіть спливе брехня, що може розчарувати Козерогів.

Також 10 вересня Меркурій розвертається в ретроградний рух на три тижні, можуть скасовуватися або переноситися зустрічі. Астролог не рекомендує здійснювати дорогі покупки під час ретро Меркурію.

"Оскільки цей місяць найбільше пов'язаний з кар'єрою, то в питаннях досягнень буде крок вперед і два кроки назад. Меркурій ретроградний, він завжди з приставкою "пере-", коли потрібно переглянути, передумати щось по ходу п'єси, перепланувати. Може, знову відбудеться якась розмова з начальством, доведеться переробити проєкт, щоби закінчити його. Може, повернеться старий клієнт, і ви знову будете з ним працювати. Може, ви повернетеся на старе місце роботи", - розповіла астролог.

У молодик 25 вересня у Козерогів з'явиться новий життєвий план. Ви зрозумієте, як заробляти більше, з'явиться нова робота або нова мета.

В кінці місяця - 30 вересня - Венера принесе Козерогам гроші за виконану роботу. Ви отримаєте грант, проєкт, посаду. А ще Козероги святкуватимуть завершення великого і важливого проекту.

"Тож, фокус дуже сильний у вас саме в секторі досягнень, як ніби ви все змогли, зробили останній крок, і тепер ви на вершині", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти