Гороскоп на жовтень 2022 для Левів: астролог назвала дні, коли прийдуть гроші та хороші новини

27 вересня 2022, 04:30оновлено 28 вересня 2022, 22:33
У другий місяць осені одразу кілька планет поміняють напрямок руху, що принесе Левам зміни в різних сферах життя, свідчить гороскоп на жовтень.
Гороскоп
Астролог назвала найприбутковіші дні для Левів у жовтні / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на жовтень 2022 року для Левів. Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, 2 жовтня Меркурій розвертається в прямий рух і починає набирати швидкість у секторі грошей. Якщо ви чекали на якусь суму, то нарешті ви її отримаєте. Якщо шукали роботу, то ви її знайдете. В цілому, очікується фінансова новина, подарунок, прибуток.

8 жовтня Плутон, який був ретроградним з 29 квітня, також розвернеться в прямий рух. Це планета трансформації, у Левів вона йде по сектору роботи, а це значить, що ви будете змінювати структуру роботи, техніки, якими ви працюєте, організацію, колектив.

Також Леви займуться своїм здоров'ям, поміняють спосіб життя, переглянуть режим харчування, відмовляться від шкідливих звичок.

9 жовтня - повня, яка принесе Левам поїздку, подорож за кордон або зв'язок з кимось, хто живе в іншій країні.

11 жовтня Меркурій змінює знак і входить в сектор спілкування. Леви будуть більше спілкуватися з людьми, можуть поїхати недалеко і ненадовго. Чекайте новин від родичів.

23 жовтня Сатурн в сьомому будинку стосунків з іншими людьми завершує ретроградний рух і дає "зелене світло" на підписання договорів, здійснення угод. Відбудеться зустріч, яка могла відкладатися ще з початку липня. Краще планувати і робити все поступово, радить гороскоп. Може вирішитися питання, що стосується розлучення.

24 жовтня почнуть вирішуватися справи щодо нерухомості, переїзду. Можливо приїдуть гості, на вас чекає домашнє свято, покупка чогось нового для дому. У деяких Левів відбудеться знайомство з новою людиною. Можлива зміна складу сім'ї. Також Леви отримають хороші новини, що стосуються вашого рідного краю.

З 25 жовтня по 8 листопада небажано займатися серйозними справами і ухвалювати важливі рішення, тому що в цей період буде відбуватися коридор затемнень, тому енергія буде турбулентною.

29 жовтня чекайте на прибуток. В цей час добре планувати вагітність.

З 30 жовтня Марс зупиняється та розвертається у ретроградний рух до 12 грудня. Буде менше спілкування з друзями, не виключено тимчасове припинення роботи зі своєю командою. Будуть змінюватися плани на майбутнє. Можливо ви відмовтеся від поїздки.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також можуть цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти