Гороскоп на серпень 2022 для Львів: повернення боргів, курортний роман і розставання

31 серпня 2022, 22:29
У вересні у Левів можуть зруйнуватися відносини. Ситуація в шлюбі, яка назрівала давно, стане ще більш серйозною, попередив гороскоп.
Гороскоп для Левів
Гороскоп для Левів - чого чекати у вересні 2022 / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, у перший місяць осені не варто починати нові справи. Краще зробити два кроки назад і доробити те, що необхідно завершити. Крім того, вересень - відмінний час для консолідації, зміцнення, завершення, наведення ладу в думках і справах, у стосунках і роботі.

З 6 вересня Венера до 30 числа входить в сектор грошей. Леви отримають прибуток, гроші за виконану роботу. Вам повернуть борг. Крім того, ви отримаєте подарунок, похвалу, підтвердження вашої значущості, що підніме самооцінку Левів.

У вересні є шанс купити щось цінне з хорошою знижкою, можливо це будуть антикварні речі. Левів супроводжуватиме удача. Ви можете отримати щось безкоштовно або хтось виконає замість вас роботу.

10 вересня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 2 жовтня. Ця планета принесе Левам важливе повідомлення від родичів. Якщо ви втратили з кимось контакт, ця людина з'явиться. Це гарний час для того, щоби перескладати іспити, отримувати водійські права, відновлювати документи, ліцензії, дозволи.

Повня10 вересня 2022 висвітить якусь фінансову ситуацію. Можливо буде потрібно терміново щось оплатити, ви отримаєте остаточну виплату, закриєте кредит або кредитну карту. Левам знадобляться гроші й потрібно буде терміново вирішувати якусь ситуацію, швидко діяти.

З 24 вересня на Левів чекає поїздка недалеко і ненадовго. Ви отримаєте нову інформацію або документ, з'являться свіжі ідеї. Леви отримають поштовх для того, щоб з кимось зв'язатися, познайомитися, піти вчитися, відправитися в поїздку.

З 30 вересня в житті Левів з'являться нові знайомства або курортний роман, але, ймовірно, довго він не триватиме. Також цього дня чекайте хороших новин, каже гороскоп.

Астролог також попередила, що у вересні можуть зруйнуватися стосунки, ситуація в шлюбі, яка назрівала, стане ще серйознішою. Але це стосується тільки тих стосунків, в яких вже раніше з'явилася тріщина. В результаті є ризик розставання або розлучення. Водночас якщо стосунки хороші та міцні, вони стануть ще стабільнішими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти