Гороскоп на жовтень 2022 для Раків: велика любов, прибуток і поїздка за кордон

25 вересня 2022, 20:34оновлено 28 вересня 2022, 22:33
В кінці місяця в житті Раків почнеться романтичний період. Ви отримуватимете компліменти, подарунки, квіти, запрошення на вечерю, в кіно, театр, на побачення.
Гороскоп
З 24 жовтня в житті Раків почнеться романтичний період, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на жовтень 2022 року для Раків. За її словами, місяць буде дуже насиченим через сонячне затемнення і коридор затемнень, тому з 25 жовтня по 8 листопада не варто ухвалювати жодних важливих рішень і не будувати планів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, 2 жовтня Меркурій розвертається в прямий рух та йтиме вперед. У Раків з'явиться можливість зустрітися з людьми, спілкування з якими відкладалися останнім часом.

За словами астролога, купувати транспортні засоби, телефони, комп'ютери, побутову техніку можна буде з 5 жовтня.

8 жовтня Плутон, який був ретроградним з 29 квітня, розвертається в прямий рух. Якщо впродовж останніх місяців у вас гальмувалися стосунки з коханою людиною або ви були з нею в розлуці, то в жовтні ситуація зміниться. Якщо ви були у сварці, то тепер зможете примиритися, каже гороскоп. Зміни почнуться не лише в романтичних стосунках, але і в ділових. Сильніше за інших розворот Плутона відчують ті Раки, які народилися з 18 по 20 липня.

9 жовтня - повня в десятому будинку кар'єри, досягнень, мети, статусу і репутації. Ракам потрібно буде складати іспит, відстоювати свої позиції, заявляти про себе, захищати репутацію. Можливо буде перевірка на роботі.

Може помінятися статус, наприклад, ви виходите на пенсію, укладаєте шлюб або, навпаки, розлучаєтеся. Деякі Раки можуть звільнитися з роботи або переїхати.

11 жовтня Меркурій змінює знак і входить в четвертий будинок гороскопу. Потрібно буде займатися питаннями, пов'язаними з документами, нерухомістю. Не виключена новина від членів сім'ї або покупка якоїсь техніки для дому.

З 23 жовтня Раки змушені будуть погашати кредитні карти, закривати кредити, віддавати борги, наводити лад у фінансових справах. З'явиться можливість заробляти гроші, очікується прибуток, дохід, допомога батьків, бізнес-партнера або інвестора.

З 24 жовтня в житті Раків почнеться романтичний період. З'явиться приємне відчуття задоволення і любові до себе. Раки закрутять роман. Ви будете отримувати компліменти, подарунки, квіти, запрошення на вечерю, в кіно, театр, на побачення. Чекайте на добру новину від дітей.

25 жовтня - сонячне затемнення, яке приведе до вас важливу людину. Можливо ви зустрінете кохання всього свого життя.

З 29 жовтня в житті Раків відбудуться події, пов'язані з закордоном, подорожами, навчанням. Ви отримаєте другий шанс. До 21 грудня буде шанс виїхати за кордон. У деяких представників знака можуть з'явитися онуки. Можливо ви зустрінете вчителя, який допоможе зрозуміти сенс життя.

З 30 жовтня Раки почнуть розбиратися в собі й позбавлятися від усього непотрібного. Варто побоюватися травм і хвороб. Можуть снитися віщі сни або ви розкриєте страшну таємницю минулого.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти