Гороскоп на вересень 2022 для Раків: до чого готуватися в перший місяць осені

31 серпня 2022, 20:41
На Раків чекає неквапливий місяць, оскільки 6 планет будуть ретроградними. Юпітер Сатурн, Уран, Нептун, Плутон йдуть назад і пригальмовують нас, каже гороскоп.
Гороскоп на вересень
Гороскоп на вересень для Раків - що принесе перший місяць осені / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, на Раків чекає неквапливий місяць, оскільки шість планет будуть ретроградними. Юпітер Сатурн, Уран, Нептун, Плутон - повільні важковаговики - йдуть назад і пригальмовують нас. А 10 вересня ще й Меркурій розвернеться на три тижні (до 2 жовтня) у зворотний рух.

У вересні потрібно буде призупинитися і подивитися назад, щось доробити, переробити, відремонтувати або поміняти плани. За словами астролога, підписувати важливі документи, проводити важливі зустрічі або здійснювати дорогі покупки краще в перший тиждень вересня.

Вересень 2022 - хороший місяць для того, щоби закривати рахунки, компанії. В особистому житті - стосунки можна переводити на новий, серйозніший рівень.

6 вересня Венера входить в третій будинок гороскопу Раків. На вас чекає приємне спілкування, зустріч, знайомство з людиною, яка стане дуже важливою або зіграє значну роль у вашому житті. Раки можуть отримати подарунок, приїде посилка, на яку ви довго чекали.

Деякі Раки будуть підписувати фінансові документи, а вже 6-7 вересня можна отримати прибуток.

У повню 10 вересня 2022 Раки отримають знак, який допоможе їм розібратися в сенсі життя. Деякі представники знака поїдуть за кордон або в те місце, де вони вже були. Якщо ви вже перебуваєте за кордоном, то, найімовірніше, в цей період повернетеся додому, оскільки повня завжди ставить останню крапку.

10 вересня Меркурій розвертається в ретроградний рух. У життя Раків це принесе ремонт, переїзд, повернення людини з минулого. Можливо ви поїдете до батьків або батьки приїдуть до вас.

Молодик 25 вересня 2022 принесе нову енергію в сім'ю. Може з'явитися новий член родини. Несподівано приїдуть гості або ви будуте шукати нове місце проживання. У цей молодик небажано укладати угоду щодо нерухомості, краще почекати до 3-5 жовтня, радить астролог.

Кінець місяця буде енергетично насиченим у Раків. Чекайте на хороші новини, прибуток, подарунки, покупки, які принесуть радість. Можливо Раки влаштують застілля, щоби відсвяткувати радісну подію.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти