Гороскоп на жовтень 2022 для Риб: до чого готуватися в другий місяць осені

2 жовтня 2022, 05:30
В кінці місяця Рибам не варто ухиалювати важливі рішення. Через коридор затемнень з 25 жовтня по 8 листопада є ризик помилитися, свідчить гороскоп.
Гороскоп
У знака зодіаку Риби буде фінансово хороший місяць, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Риб на жовтень 2022 року.

2 жовтня Риби можуть помиритися з тими людьми, з якими посварилися раніше. Відбудеться угода, підписання документів, зустріч, яка постійно відкладалася. Можна буде укласти контракт. В цілому, зрушиться з місця будь-яка співпраця і партнерство, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

8 жовтня в життя Риб повернуться друзі, однодумці з минулого. Ви можете розраховувати на допомогу. Якщо ви планували захід ще з початку літа, але весь час щось заважало його проведенню, то тепер вийде реалізувати плани. У деяких Риб поміняються плани на майбутнє.

Повня 9 жовтня принесе Рибам зміни у фінансовій ситуації. Якщо ви отримували гроші з якогось джерела, то, найімоврініше, цей потік фінансів припиниться. Можливо вам доведеться комусь допомагати фінансово.

11 жовтня Риби отримають прибуток від інших людей однією сумою. Це можуть бути кредитні гроші, інвестиції, допомога від батьків. В цілому, жовтень буде непоганим фінансовим місяцем для Риб, свідчитьгороскоп 2022.

В кінці місяця Рибам не варто ухвалювати важливі рішення. Через коридор затемнень з 25 жовтня по 8 листопада є ризик помилитися.

"Хоча іноді затемнення змушують нас рухатися в певному напрямку і здійснювати якісь вчинки. Як правило, це відбувається для нашого зростання і розвитку. Найкраща порада - це плисти за течією і не чинити опір затемненням. Всесвіт краще знає, що нам потрібно", - зазначила фахівець.

Дивіться відео - Гороскоп для Риб на жовтень 2022 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти