Гороскоп на вересень 2022 року для Риб: які сюрпризи принесе перший місяць осені

3 вересня 2022, 15:55оновлено 1 жовтня 2022, 22:53
Основною темою вересня у Риб будуть фінанси. Доведеться займатися погашенням кредитів, боргів, але хороший прибуток буде, свідчить гороскоп 2022.
гороскоп, Риби
У знака зодіаку Риби буде дуже прибутковий місяць, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Риб.

У вересні буде одразу шість ретроградних планет, що зробить місяць більш повільним і розслабленим. Варто сфокусуватися на завершенні справ і стабілізації процесів, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

6 вересня Венера увійде в сектор стосугків, партнерства, шлюбу і пробуде там до 30 вересня. Таким чином, настає благодатний час для того, щоби шукати партнерів, відновлювати стосунки, примиритися після сварки.

У перший тиждень вересня добре з кимось познайомитися. Якщо знайомство відбудеться пізніше, то людина може розчарувати, а стосугнки не триватимуть довго, оскільки свою роль після 10 числа зіграє ретроградний Меркурій.

Астролог не радить підписувати важливі документи після 10 вересня і не укладати угоди, особливо купівлі-продажу.

У деяких Риб очікуються зміни в особистому житті. Ви можете отримати пропозицію руки та серця, вступите в шлюб, почнете разом жити.

Повня 10 вересня 2022 може принести Рибам популярність. Це гарний час для реклами. В особистому житті повня покаже справжнє ставлення до вас. Можливо в деяких стосунках буде поставлено крапку або ви, навпаки, дасте другий шанс коханому. У цю повню Риби можуть звільнитися з роботи, розірвати контракт з організацією.

З 10 вересня і по 2 жовтня, поки Меркурій буде ретроградним, Рибам потрібно буде зробити переоцінку доходів, провести перефінансування кредиту або оформити документи на державну допомогу.

Молодик 25 вересня принесе новину або ідею, пов'язану з фінансами. Деякі Риби отримають нову роботу, посаду або проект.

Астролог радить стежити за своїм психологічним і емоційним станом. Не виключена кризова ситуація, на яку доведеться швидко реагувати.

30 вересня чекайте прибуток. Ви отримаєте ту суму, яка вам потрібна. Якщо ви плануєте отримати грант на навчання або стипендію, або допомогу інвестора, або гроші повинні прийти від батьків, то ці гроші будуть.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти