Гороскоп на жовтень 2022 для Стрільців: місяць буде дуже прибутковим - коли чекати грошей

1 жовтня 2022, 12:40оновлено 1 жовтня 2022, 13:11
Якщо у вас не було роботи, гальмувалося надходження прибутку, не приходили якісь гроші або бізнес був закритий, то ситуація зміниться, cвідчить гороскоп 2022.
гороскоп Стрілець
На Стрільців чекає просування в кар'єрі, каже гороскоп на жовтень 2022 / Фото pixaby

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Стрільців на жовтень 2022 року.

З 2 жовтня на Стрільців чекає просування в кар'єрі. Ви досягнете своїх цілей. Нарешті вийде те, що ніяк не складалося впродовж останніх трьох-чотирьох тижнів. З'являться нові проекти та пропозиції, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

8 жовтня Плутон - планета трансформації - розвертається в прямий рух у секторі доходів. Якщо з кінця квітня у вас не було роботи, гальмувалося надходження прибутку, не приходили якісь гроші або бізнес був закритий, то ситуація зміниться.

"Ви знайдете роботу, почнете стабільно отримувати гроші, піднімете ціну за свої послуги, з'являться нові клієнти", - розповіла астролог.

Стрільцям, у яких є свій бізнес, Плутон принесе хороші гроші.

"Тож, в принципі жовтень повинен бути фінансово хорошим місяцем. Але мета Плутона - поміняти ваше ставлення до грошей або до власної самооцінки, щоб ви зрозуміли, що ви вмієте заробляти, що ви чогось варті", - додала Анжела Перл.

У повню 9 жовтня чекайте на новину, що стосується дітей. Можливо ви дізнаєтеся про вагітність, вас запросять стати хрещеним або ви познайомитеся з дівчиною/хлопцем, у яких є дитина.

Гороскоп говорить про те, що 11 жовтня відбудеться поїздка з друзями, ви отримаєте запрошення на зустріч, відбудеться розмова про ваше майбутнє.

23 жовтня Стрільці просунуться в справах, які гальмувалися з червня і стосувалися транспорту. Знайдеться людина, яка допоможе у вирішенні питання.

24 жовтня у Стрільців може початися таємний роман або ви займетеся благодійністю. Чекайте на гроші, посилку, подарунок здалеку або від іноземця.

З 25 жовтня розпочнеться коридор затемнень і триватиме до 8 листопада. У цей період буде відбуватися ніби затемнення розуму. Ми можемо ухвалювати неправильні рішення, тому небажано призначати важливі зустрічі.

"Не бійтеся нового. Сонячне затемнення означає, що щось нове увійде у ваше життя. Відбудеться доленосні події, які змінюють наше життя", - сказала астролог.

29 жовтня У Стрільців може збільшитися склад сім'ї, народиться дитина, з'явиться домашня тварина або до вас приїдуть пожити родичі.

Після 30 жовтня Стрільці можуть переглянути свої романтичні стосунки, відновити спілкування з колишніми. У тому, що стосується роботи, очікується продовження контракту.

Вам також буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти