Гороскоп на жовтень 2022 для Терезів: серйозний роман, грошовий проект і поповнення в родині

29 вересня 2022, 22:46
З 25 жовтня не варто ухвалювати важливих рішень - через коридор затемнень є ризик припуститися серйозної помилки. Поїздка може відкластися до середини зими.
Гороскоп
Гороскоп на жовтень 2022 для Терезів - що принесе другий місяць осені / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Терезів на жовтень 2022 року. Місяць буде щедрим для представників знака.

2 жовтня ретроградний Меркурій розвертається в прямий рух. У життя Терезів увійде нова енергія, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі. Може знайтися втрачена посилка або річ. З 5 жовтня вже можна вирушати в далеку подорож, на навчання або роботу за кордоном. Ви можете отримати новини від людини, яка зараз знаходиться далеко, як ніби в ізоляції. Терези, які були у від'їзді, повернуться додому.

8 жовтня повільна і потужна планета Плутон, яка була ретроградною з 29 квітня, також розвертається в прямий рух в четвертому будинку гороскопа, який відповідає за місце проживання, нерухомість, сім'ю. Якщо весь цей час щось не ладилося з нерухомістю, ви не могли продати або не могли знайти вдалий варіант для покупки, то зараз ситуація зміниться. Чекайте на зміни в сім'ї, можливо до вас тимчасово приїдуть пожити родичі. Також зміниться склад родини - чекайте на поповнення.

Повня 9 жовтня 2022 внесе ясність у стосунки з коханим, партнером, клієнтом.

"Повний Місяць допомагає нам побачити все в істинному світлі. І повня 9 жовтня буде стосуватися особистих стосунків, шлюбу і розлучення. Може, ви ухвалите важливе рішення. У бізнесі - досягнете угоди або закінчите якесь партнерство", - розповіла астролог.

23 жовтня Терези возз'єднаються з тими людьми, з якими були в розлуці. Можливо примирення після сварки. У деяких почнуться серйозні романтичні стосунки. Гороскоп радить займатися питаннями дітей, можна планувати вагітність. Може з'явитися робота, яка приноситиме задоволення.

З 24 жовтня Терези почнуть добре виглядати, привертати увагу, випромінювати щастя та гармонію. Очікується прибуток, дохід або подарунок, відбудеться вигідне знайомство з людиною, яка запропонує роботу. З'явиться клієнтура, грошові проекти або робота зі стабільною зарплатою.

25 жовтня буде сонячне затемнення і почнеться коридор затемнень до 8 листопада. Цей період вважається дуже турбулентним. Є ризик ухвалити неправильне рішення, про яке ви потім пошкодуєте.

З 29 жовтня Терези отримають другий шанс скористатися якоюсь можливістю, змінити роботу або професію.

З 30 жовтня і до 12 січня почнуться проблеми і зволікання зі справами, які стосуються закордону і подорожей. Якщо ви плануєте поїздку, то вона може відкластися до середини зими.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти