Гороскоп на вересень 2022 для Терезів: події місяця зададуть напрямок на цілий рік

1 вересня 2022, 03:41
Якщо ви почувалися спустошеними в енергетичному плані, то у вересні ситуація зміниться, оскільки Сонце увійде в знак Терезів, свідчить гороскоп.
Гороскоп
У житті Терезів з'явиться нова людина, свідчить гороскоп на вересень 2022/ Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Терезів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, у Терезів місяць буде дуже насиченим. Фахівець радить витратити гроші на себе і свій комфорт, відправитися на відпочинок, за кордон. Можливий роман з іноземцем або любов на відстані.

Іноді Терезам захочеться побути на самоті. Варто зайнятися собою - сходити до косметолога, на масаж, зайнятися здоров'ям. У вересні Терези можуть отримати подарунок здалеку, посилку або гроші від когось, хто живе далеко.

10 вересня повня висвітить ситуацію на роботі. Можливо це буде завершення якогось проекту, а може бути і звільнення. Чекайте новин щодо змін в організації, в якій ви працюєте.

Повня у вересні - прекрасний час для розв‘язання побутових проблем і для того, щоби пройти обстеження в клініці, здати аналізи, відвідати лікаря. Можливо проявиться хвороба, яка вже була раніше. Якщо вас знову щось турбуватиме, варто звернутися до фахівця, порадила астролог.

За словами Перл, в перший місяць осені одразу шість планет будуть ретроградними.

"Вересень - нешвидкий місяць, але він дуже хороший для того, щоби зміцнитися в якійсь думці або в якомусь статусі, стабілізувати щось, закласти фундамент",-зазначила астролог.

Меркурій розвертається в знаку Терезів в ретроградний рух з 10 вересня і буде рухатися в зворотному напрямку по 2 жовтня.

"І ось тут дійсно буде якийсь крок назад або погляд назад у минуле. Хтось із вашого минулого, ваш партнер, чоловік, колишня дружина, колишні співробітники, якісь клієнти про вас згадають. Можуть скасовуватися або переноситися зустрічі, укладення контракту. Краще не підписувати нічого до 2 жовтня", - порадила Перл.

З 24 вересня у Терезів з'явиться більше енергії та життєвих сил. Якщо раніше ви почувалися трохи спустошеними в енергетичному плані, то зараз ситуація зміниться, оскільки Сонце увійде в знак Терезів, і ви наповнюєтеся його енергією.

Молодик 25 вересня закладе події в житті Терезів на найближчі 12 місяців. З'явиться нова людина (дитина, партнер, наречений/наречена). У вас буде нова професія або нова робота, нове місце проживання.

"Ви будете більш ініціативні, у вас може народитися новий план, ви можете зробити якийсь крок в тому напрямку, в якому давно хотіли, але не наважувалися", - каже гороскоп.

Венера 30 вересня прийде в знак Терезів і додасть природної краси та гармонії в життя. У спілкуванні з іншими людьми ви будете більш контактні, випромінюватимете і притягуватимете любов і фінанси. Саме 30 вересня можливе отримання прибутку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти