Гороскоп на жовтень 2022 для Водоліїв: депресія, самокопання і зміни на краще

3 жовтня 2022, 08:20
Водолії зможуть нарешті зробити крок у напрямку того майбутнього, про яке мріють. Особливо сильно це торкнеться тих, хто народився з 5 по 11 лютого.
гороскоп, Водолій
Гороскоп для Водоліїв на жовтень 2022 - що принесе другий місяць осені / Фото ua.depositphotos.com, pixaby

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Водоліїв на жовтень 2022 року.

З неділі, 2 жовтня, почнуть вирішуватися фінансові питання. Якщо ви чекали грошей, аліментів, виплат або фінансова угода затримувалася, то ці гроші прийдуть на початку місяця, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

8 жовтня Плутон - планета трансформації - принесе зміни в життя Водоліїв і прибере все непотрібне з вашого життя. Представники знака можуть здійснити заплановану раніше поїздку. Ви отримаєте документи з архіву або відриється таємниця. Водолії, які хворіли, випишуться з лікарні, завершиться ізоляція, ви повернетеся додому. У деяких почнеться період самокопання, не виключений період депресії, але ви переродитеся як птах Фенікс.

У повню 9 жовтня чекайте на новину від родичів. Ви ніби побачите людей в новому світлі. Деякі Водолії поїдуть кудись недалеко і ненадовго.

11 жовтня можна планувати поїздку за кордон, йти на співбесіду, планувати переїзд. Відбудеться знайомство з іноземцем або з людиною іншої національності.

23 жовтня Сатурн - планета дисципліни і планування - розвертається в прямий рух. Протягом декількох місяців Сатурн гальмував справи Водоліїв, давав паузу у стосунках. Також могли виникати перешкоди і був страх перед необхідністю діяти. Після 23 числа ситуація зміниться. Водолії зможуть нарешті зробити крок у напрямку того майбутнього, про яке мріють. Особливо сильно розворот Сатурна відчують ті Водолії, які народилися з 5 по 11 лютого.

25 жовтня - сонячне затемнення в секторі мети й досягнень, а 8 листопада - місячне затемнення в секторі дому, підтримки, життєвого фундаменту.

"Цей цикл затемнень йде по дуже важливій осі. З 25 жовтня по 8 листопада актуальними стануть питання цілі у житті й того, що для вас має цінність. У період між двома затемненнями небажано ухвалювати важливі рішення, тому що це як торнадо, цунамі коли всесвітня енергія підіймається, зоряний пил закручується, і ми погано бачимо реальний стан речей. Ми можемо ухвалити неправильне рішення, яке нам потрібно. Правда, затемнення змушують нас йти в якомусь напрямку і ухвалювати якісь рішення, щоб повернути нас в потрібну сторону. У цьому випадку ми пливемо за течією", - розповіла астролог.

Дивіться відео - Гороскоп для Водоліїв на жовтень 2022 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти