Гороскоп на вересень 2022 для Водоліїв: що чекає в любові, фінансах і на роботі

1 вересня 2022, 22:08
У Водоліїв буде прибутковий місяць - ви отримаєте гроші, на які давно чекали. На любовному фронті все чудово, життя битиме ключем, каже гороскоп.
Гороскоп Водолій
Гороскоп для Водоліїв на вересень 2022 - що принесе перший місяць осені / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Водоліїв.

6 вересня Венера входить в сектор фінансів Водоліїв. Це дуже гарне положення Венери, тому що ця планета символізує гроші.

"У вас прибутковий вересень, гроші можуть прийти за виконану роботу. Наприклад, вам затримували зарплату або виплату, і вона нарешті прийде. Або вам заборгували гроші - їх віддадуть. Особливо це стосується державних виплат, грошей по страховці, повернення податків, аліментів", - розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі і додала, що Венера буде в секторі грошей до 30 вересня, тобто гроші надходитимуть упродовж усього місяця.

Крім того, Венера - це планета любові. Таким чином, особисте життя у Водоліїв битиме ключем. Представники знака можуть відновити стосунки з кимось, з ким зустрічалися раніше.

Чекайте новину щодо бюджету, заробітків, доходів. Можливо настане етап завершення, ви закінчується якісь виплати, знадобиться сума на оплату чогось. До слова, листопад і грудень також будуть прибутковими для Водоліїв.

Також в цей же день, 10 вересня, Меркурій розвертається в ретроградний рух і призведе до того, що у Водоліїв можуть помінятися плани у всьому, що стосується закордону, міжнародних поїздок і контактів. Вдалий час, щоби подати апеляцію або відновити судовий процес.

Молодик 25 вересня принесе Водоліям щось нове, що стосуються подорожей, поїздок, навчання. Деякі представники знака можуть вирішити емігрувати або познайомляться з людиною іншої культури.

Це важливий молодик для Водоліїв в контексті пошуку сенсу життя. Ви можете зустріти свого вчителя. Фільм, який ви подивитеся, або книга, яку ви прочитаєте, змінить ваше бачення світу.

30 вересня чекайте подарунок, фінансову допомогу від родичів. У деяких Водоліїв почнеться роман з людиною іншої національності.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти