Гороскоп на жовтень 2022: на Скорпіонів чекає місяць глобальних змін

30 вересня 2022, 21:59
Другий місяць осені буде трансформаційним для представників знака. У багатьох Скорпіонів може змінитися життя, особливо у тих, хто народився 22-28 жовтня.
Гороскоп
Гороскоп на жовтень 2022 говорить про те, що на Скорпіонів чекає розкішний місяць / Фото ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Скорпіонів на жовтень 2022 року. За її словами, другий місяць осені буде дуже трансформаційним для представників знаку. У багатьох може змінитися життя, тому що 25 жовтня буде затемнення в знаку Скорпіона. Особливо сильно його відчують ті, хто народився з 22 по 28 жовтня.

"Ви відчуєте його сильніше, ніж інші Скорпіони, щось значуще у вашому житті станеться, ваше життя може змінитися, трапиться щось, чого ви давно давно чекали - шлюб, народження дитини, вступ до університету", - розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

2 жовтня Меркурій розвертається в одинадцятому будинку гороскопу. Це сектор результатів, передусім за виконану роботу. Тобто якщо ви щось робили останні три-чотири тижні, то зараз отримаєте результат, зокрема і фінансовий.

8 жовтня планета-управитель Скорпіона Плутон, яка відповідає за трансформацію, також розвертається у прямий рух. Плутон був ретроградним з 29 квітня і гальмував якісь справи. Тепер у Скорпіонів почнеться прогрес в секторі комунікацій. Зокрема, ви можете почати спілкуватися з родичами, з якими перервали спілкування. До вас можуть приїхати сестри або брати.

Можливо у Скорпіонів з'являться нові ідеї, ви вирішите навчитися новим технікам або купите собі технічні пристосування і станете блогером. Деякі Скорпіони почнуть виступати на публіці та, в цілому, стануть більш товариськими.

Повня 9 жовтня висвітить питання роботи. Може змінитися керівництво або ви поміняєте роботу. Також повня покаже Скорпіонам можливі проблеми зі здоров'ям.

11 жовтня Скорпіони наведуть лад у своєму житті й позбудуться всього непотрібного.

23 жовтня Сатурн розвертається в прямий рух. Поки ця планета була ретроградною, вона не давала вам, припустимо, переїхати або повернутися додому, продати або купити нерухомість. Можливо було охолодження з кимось із родичів або ви були в розлуці. Крім того, після 23 жовтня фінансова стабільність увійде вашу сім'ю, каже гороскоп.

З 24 жовтня Скорпіони відчують поліпшення самопочуття, підніметься настрій і ви прекрасно почуватиметеся. Додасться більше енергії. Крім того, Скорпіонам можна розраховувати на прибуток.

З 25 жовтня і по 8 листопада триватиме коридор затемнень. У цей період небажано ухвалювати якісь доленосні рішення, тому що вважається, що енергетика дуже нестабільна.

"Вона - як цунамі. Піднімається зоряний пил, розум затуманюється, і ми можемо помилятися", - зазначила астролог.

З 30 жовтня щось нове увійде в життя Скорпіонів - дитина, кохана людина, нова робота або місце проживання.

"Щось має увійти у ваше життя обов'язково. Можливо це буде ідея поміняти своє життя повністю", - зазначила астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти