Гороскоп на вересень 2022 для Скорпіонів: прибуток, таємниця і конфлікти у родині

1 вересня 2022, 16:14
Вересень - хороший місяць для того, щоби щось поліпшити, переробити, переглянути і звільнитися від того, що вже не має значення, свідчить гороскоп.
гороскоп на травень
Гороскоп на вересень 2022 говорить про те, що Скорпіонам потрібно відпочити / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, у вересні варто зменшити оберти, пригальмувати і завершити поточні справи, тим більше що в цьому місяці одразу шість планет будуть ретроградними. Також вересень - це прекрасний місяць для того, щоби щось поліпшити, переробити, переглянути і, можливо, звільнитися від непотрібного, від того, що вже не має значення.

6 вересня Венера принесе Скорпіонам приємну зустріч з друзями. Оскільки ця планета буде в одинадцятому будинку гороскопу Скорпіонів до 30 вересня, весь місяць буде прибутковим. Чекайте на гроші за виконану роботу, свідчить гороскоп. Можуть повернути борг або ви отримаєте гонорар за виступ, уроки, роботу з командою. За словами фахівця, Скорпіони можуть отримати не лише фінансовий прибуток у вигляді грошей, також це може подарунок, подяка, посилка.

Повня 10 вересня вплине на особисте життя Скорпіонів. На вас чекає романтична зустріч з коханою людиною, хороші новини, що стосуються дітей. Астролог радить провести час в своє задоволення - долучитися до музики, поезії, сходити в театр або кіно.

Також повня може проявити любовні трикутники. Якщо ви зустрічаєтеся з одруженим чоловіком або заміжньою жінкою, то все таємне стане явним.

"Але натомість ви точно дізнаєтеся, як до вас ставиться людина. Тобто ніби рожеві окуляри спадуть, і ви все побачите все в ясному світлі, так, як це є насправді", - сказала Анжела Перл.

Повний Місяць також покаже, як йдуть справи в бізнесі, потрібно буде ухвалювати рішення, якщо у вас є власна справа. Гороскоп каже, що продавати бізнес в цей час можна, а ось купувати небажано.

Цього ж дня, 10 вересня, Меркурій розвертається в ретроградний рух на три тижні - до 2 жовтня. Скорпіонам доведеться озирнутися назад у минуле. Представники знака повернуться додому з-за кордону, потрібно буде шукати старі документи, копатися в архівах або поїхати туди, де ви раніше жили. Також Меркурій може дати повернення з полону, в'язниці або виписку з лікарні.

24 вересня може відкритися таємниця. Хтось із Скорпіонів влаштується на роботу в нічну зміну. Гарний час для того, щоби подбати про здоров'я, здати аналізи, пройти обстеження в клініці.

25 вересня у Скорпіонів можуть з'явитися нові плани, пов'язані або з поїздкою або навіть з імміграцією. Ви можете отримати новини про когось здалеку.

Закінчиться місяць на позитивній ноті. 30 вересня Венера принесе Скорпіонам радість, задоволення, хороші новини, гармонію. У деяких може зав'язатися таємний роман з людиною здалеку. В кінці місяця на Скорпіонів чекають хороші заробітки. Представники знака також можуть отримати гроші від держави, від чоловіка або дружини, від батьків. При цьому будуть і витрати - можливо виникне необхідність погасити кредити, закрити кредитні карти. Варто побоюватися конфлікту з родичами через спільні гроші.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти