Гороскоп на жовтень: яких знаків Зодіаку проблеми практично не торкнуться

6 жовтня 2022, 04:50
Жовтень-2022 обіцяє бути насиченим на приємні події і небезпеки, але під загрозою знаходяться не всі знаки Зодіаку.
Гороскоп
Гороскоп на жовтень-2022 / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Жовтень-2022 обіцяє бути насиченим періодом з різними приємними подіями і небезпеками. У цьому місяці варто остерігатися шахрайства, обманів і перевантажень. Про це в інтерв'ю Главреду розповів астролог Влад Росс.

Він назвав 4 знаки Зодіаку, яким можна сильно не переживати цього місяця, адже жовтень для них буде досить нейтральним.

Рак

У жовтні-2022 Ракам захочеться побути якийсь час у своєму світі. Вони зможуть поступово позбутися непотрібного і прийти до розуміння того, що їм дійсно необхідно для щастя.

У середині місяця Ракам потрібно уважніше ставитися до інформації, адже в цей період посилюється ризик обманів, непорозумінь. Також можуть з'явитися вороги. В такий час краще не вживати алкоголь та інші "засоби відходу від реальності".

Вдома Раку буде спокійніше. Вони навіть зможуть що-небудь купити для сім'ї і будинку: кішку або собаку, меблі, квіти. Представники цього знака захочуть навести порядок в домі.

Приємні події місяця: підтримка з боку родичів, приємне проведення часу в колі сім'ї, сімейні свята і традиції, кумівство.

Гороскоп
Гороскоп на жовтень-2022 / ua.depositphotos.com

Стрілець

У цьому місяці для Стрільців тема партнерства і взаємин вийде на перший план. У середині жовтня можуть виникнути непорозуміння у відносинах з подружжям, близькими і партнерами. Їм буде складніше знаходити спільну мову з людьми.

Дії Стрільців будуть дратувати оточуючих. Їм не потрібно з'ясовувати стосунки в стані стресу, адже в пориві гніву можуть прозвучати безліч претензій, які тільки заплутають ситуацію. В такому стані краще дочекатися, коли всередині все вщухне і з'явиться здоровий глузд.

Близькі та друзі будуть підтримувати Стрільців, що допоможе їм впоратися з труднощами. Представники цього знака можуть знайти собі нові інтереси. Це допоможе їм відволіктися від сумних думок. У такий період у них навіть можуть з'явитися плани і надії на майбутнє.

Приємні події місяця: будуть збуватися мрії і надії; встановляться довірчі відносини з новими друзями і однодумцями; приємна компанія, зустрічі, групи за інтересами; налагодження відносин з партнерами, з'ясування незрозумілих моментів з ними.

Козоріг

У цей період Козерогу слід звернути увагу на здоров'я. У цей час можуть проявитися хронічні захворювання, які, буде складно діагностувати. У них також може спостерігатися неуважність, неможливість зосередитися на важливих робочих і побутових питаннях, забудькуватість.

У робочому колективі Козероги можуть бути залучені в плітки і інтриги. У них є хороший шанс вирішити будь-які складні проблеми, що виникли в середині місяця.

Приємні події місяця: успіх в роботі, впровадження нових ідей, які будуть підтримуватися начальством, заохочення начальства, рішучість в роботі.

Риби

Жовтень стане не найвдалішим місяцем для Риб. У цей період будуть складності в спілкуванні з родичами. Все буде здаватися нестабільним і заплутаним.

У другій половині місяця можна зайнятися дрібним ремонтом, зробити перестановку, купити нові меблі. Відмінним рішенням буде покупка або продаж нерухомості. Однак гроші краще витрачати з обережністю. Це також відмінний період для того, щоб віддати старі борги.

Приємні події місяця: оновлення простору навколо риб, налагодження відносин з родичами, збільшення привабливості для протилежної статі, можливість позбутися старих боргів.

Раніше Главред розповідав про те, що можна і не можна робити в жовтні 2022 року.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти