Місяць буде насиченим: що можна і не можна робити в жовтні-2022 - прогноз астролога

4 жовтня 2022, 05:30оновлено 5 жовтня 2022, 15:05
У жовтні цього року краще не будувати далекі плани, попри те, що місяць буде насиченим на астрологічні події.
Влад Росс, гороскоп
Що можна і не можна робити в жовтні 2022 року / Колаж фото Главред, УНІАН

У жовтні 2022 року очікується безліч астрологічних подій. Цей місяць буде досить насиченим. Однак краще не будувати далекі плани, адже все не так однозначно. Про це розповів астролог Влад Росс в гороскопі на жовтень 2022.

Після 5 жовтня можна сміливо підписувати контракти, вести дипломатичні переговори, починати нові бізнеспроекти.

"У жовтні 2022 року рекомендується: повертатися до справ, пов'язаних з меркуріанською тематикою, після 5 жовтня можна складати звіти, розраховувати бюджети, обробляти дані, знайомитися, спілкуватися, пропонувати руку і серце, відвідувати культурні заходи, займатися науково-дослідницькою діяльністю; повертати борги, закривати кредити", - розповів Влад Росс.

Він також розповів про те, що може серйозно нашкодити в жовтні. Краще не діяти імпульсивно і продумувати всі деталі і запасні ходи заздалегідь. Також не потрібно починати довгострокові проекти і відкривати великі компанії.

"Не рекомендується в жовтні-2022: вступати в довгострокові зобов'язання; все, що стосується довгострокових планів на десятиліття вперед, категорично може не вийти", - сказав астролог.

Раніше астролог Влад Росс назвав найнебезпечніші дні жовтня 2022 року. За його словами, період катастроф і небезпечних транзитів чекає нас після 9 жовтня, коли Марс буде в квадраті до Нептуну.

Нагадаємо, раніше таролог і волонтер Анастасія дала прогноз, що в травні 2023 року російська окупаційна армія почне відводити свої війська з території України. Вона склала гороскоп війни на найближчі дев'ять місяців.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти