Таролог назвала місяць, коли Україна переможе, а армія Путіна втече

9 вересня 2022, 09:34
Вже дуже скоро активні дії ЗСУ очікуються в Запорізькій області. А в перший місяць 2023 року "буде перемога на перемозі", свідчить гороскоп для України.
гороскоп, війна 2022, гороскоп для України
Таролог спрогнозувала військову ситуацію в Україні на найближчі дев'ять місяців / Колаж Reuters, pixaby

У травні 2023 року російська окупаційна армія почне відводити свої війська з території України. Про це заявила таролог і волонтер Анастасія на своєму Youtube-каналі. В цілому, вона склала гороскоп війни на найближчі дев'ять місяців.

Війна в Україні - що відбуватиметься далі

"Вересень - відкриття заблокованих моментів для нас. Те, що ми не могли зробити, вирішиться завдяки запланованому надходженню ресурсів", - сказала таролог.

За прогнозами, в жовтні активні дії ЗСУ очікуються в Запорізькій області.

"Ми торкнемося територій, які були в підвішеному стані довгий час. Ми підемо до них з ресурсами та повними можливостями робити свою справу", - прогнозує фахівець.

"В грудні ми будемо або масово повертати полонених, тому що бачу карти Правосуддя і Маг, або повертати території ОРДЛО", - сказала Анастасія.

Січень. Таролог вважає, що в перший місяць 2023 року "буде перемога на перемозі". В України буде багато ресурсів.

Лютий - місяць затишшя і спроби домовлятися.

"Але поки не вийде, тому що кожен залишиться при своїй думці. Можливо, Росія почне відступати", - йдеться в повідомленні.

А ось перемога Украни, найімовірніше, буде навесні.

"Танцювати будемо у травні, тому що карти говорять, що буде свято на святі", — розповіла вона.

Як писав Главред, раніше астролог Влад Росс заявив, що наближається масштабний перелом у війні з Росією. Він відбудеться в другій половині вересня або жовтні.

Росс також заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти