Наближається масштабний перелом у війні: астролог Влад Росс назвав терміни

8 вересня 2022, 01:38
З 10 вересня Меркурій розвертається в ретроградний рух, і відкриваються прекрасні можливості для того, щоб Україна могла повернути свої території.
Влад Росс
Влад Росс назвав терміни масштабного перелому у війні / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Наближається масштабний перелом у війні з Росією. Він відбудеться в другій половині вересня або жовтні. Такий прогноз астролог Влад Росс озвучив в коментарі Главреду.

"У цей час Україна піде в атаку. І вона буде масштабною, масованою, з бронетанковою технікою, літаками тощо. Після цього всі почнуть замислюватися, що Акела не лише промахнувся, його потрібно скидати", – сказав Росс.

Крім того, з 10 вересня відкриваються прекрасні можливості для того, щоб Україна могла повернути свої території.

"У 2024 році в Криму вже буде ходитиме гривня. Все повернеться. Найкраще повертати втрачене, зокрема свої території, на ретроградному Марсі та Меркурії", – додав фахівець.

Нагадаємо, Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Також, за словами астролога, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже за рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти