Гороскоп на вересень 2022: Близнюки стануть щасливчиками місяця

31 серпня 2022, 04:30
Вересень - не час для серйозних справ. Проявіть любов до себе, щоби відкрити фінансовий потік і вийти на інший енергетичний рівень, на рівень достатку.
Гороскоп
Вересень 2022 буде дуже вдалим місяцем для Близнюків, каже гороскоп / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Близнюків. На представників знака чекає дуже цікавий місяць - буде багато любові, радості, приємних подій та хороших новин.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, у перший місяць осені буде багато ретроградних планет, вони змусять Близнюків озиратися в минуле, щось закінчувати або їхати кудись, де вони вже раніше були. Спливуть спогади, повернуться люди з минулого.

"Вересень - вдалий для завершення справ. Якщо у вас роман - добре закріпити стосунки. При цьому вересень - невдалий час для початку стосунків та інших починань. Тому що Меркурій буде ретроградним з 10 вересня. Якщо ви познайомитеся з кимось до 10 вересня, то це чудово. Стосунки триватимуть довго, а ось якщо після 10 вересня, то, найімовірніше, роман може бути дуже яскравим, але нетривалим", - попередила астролог.

За її словами, вересень не підходить для того, щоб щось швидко провернути. Енергії будуть повільними, тому переломних моментів і змін не буде.

6 вересня на Близнюків чекає приємне повернення додому, можна купувати нерухомість (до 10 вересня), робити приємні покупки для дому. Деякі Близнюки переїдуть у комфортніше житло. Також на вас чекає радісна подія в сім'ї. Деякі представники знака отримають пропозицію руки та серця, укладуть шлюб, дізнаються про вагітність. Близнюки стануть помітнішими у суспільстві, піднімуться на "п'єдестал". Наприклад, якщо ви блогер, то стане більше підписників.Чекайте новину або важливу інформацію, пов'язану з кар'єрою, роботою, начальником.

З 10 вересня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 2 жовтня. Близнюки повернуться до минулих стосунків, про вас згадають старі шанувальники. Ви можете помиритися з кимось, з ким розлучилися раніше.

З 24 вересня настає час відпочинку та розваг, а ще спорту змагань. Можливо ви поїдете на семінар або конгрес.

З 25 вересня з'явиться шанс по-новому реалізувати стару ідею, переписати план, придумати новий бізнес або хобі.

В особистому житті - любовні трикутники. Близнюки можуть відновити стосунки з одруженим чоловіком або заміжньою дівчиною.

30 вересня астролог радить зробити для себе щось дуже комфортне або те, що ви давно хотіли. Проявіть любов до себе. Потрібно відпочити, сходити на масаж, розслабитися, зустрітися з друзями. Вересень - не час для серйозних справ, додала астролог.

"Ви отримаєте фінанси, у вас відкриється фінансовий потік, тому що ви вийдете на інший енергетичний рівень, на рівень достатку", - сказала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти