Гороскоп на вересень 2022: Стрільці стануть багатіями місяця

1 вересня 2022, 19:25
Перший тиждень вересня буде для Стрільців дуже вдалим. В цілому, місяць буде прибутковим. Ви буде пишатися своїми досягненнями, свідчить гороскоп.
гороскоп для стрільців на липень 2022
Гороскоп для Стрільців на липень 2022 говорить про те, що місяць буде прибутковим / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Стрільців.

У перший місяць осені процеси будуть сповільнюватися через шість ретроградних планет, деякі справи доведеться доробляти і завершувати, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі. Можливо про вас згадають люди з минулого.

Перший тиждень вересня буде для Стрільців дуже вдалим. 6 числа Венера увійде в сектор роботи та кар'єри і пробуде там до 30 числа. Місяць буде прибутковим, говорить гороскоп. Настане вдалий час для того, щоб попросити надбавку до зарплати. Ви отримаєте оплату за послуги, укладатимете контракт по роботі.

Крім того, Венера принесе Стрільцям хороші новини і досягнення, що стане предметом гордості. В романтичних стосунках - зміна статусу. Можливо ви отримаєте пропозицію руки та серця або перейдете на новий рівень стосунків. Нові знайомства у вересні, найімовірніше, розчарують, стосунки довго не триватимуть.

10 вересня - повня в секторі сім'ї, місця проживання. Стрільці повернуться додому з відрядження або з-за кордону. Чекайте на новину, що стосується нерухомості. Можливо це буде новина про те, що запланована угода переноситься або скасовується. Астролог радить дуже уважно читати документи, якщо ви збирається укладати договір з купівлі нерухомості. Через ретроградний Меркурій в результаті може вийти так, що ви пошкодуєте.

У цю повню відбудуться важливі події, пов'язані з сім'єю. Можливо вам доведеться ухвалювати рішення або допомагати мамі. В гості можуть приїхати родичі, з якими ви не спілкувалися. Є шанс помиритися з друзями, з якими ви давно посварилися.

З 24 вересня пожвавиться ситуація на роботі. Стрільці проявлять лідерські якості і очолять якусь групу. З роботою може допомогти хтось із членів сім'ї.

30 вересня на Стрільців чекає публічний виступ, відвідування свята або заходу. Друзі зроблять приємний подарунок. Крім того, Стрільці отримають прибуток в кінці місяця. У вересні вам не уникнути спілкування з іншими людьми, місяць буде дуже соціально активним.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти