Гороскоп на січень 2023 для Овнів: які подарунки принесе перший місяць нового року

28 грудня 2022, 03:31
У січні в знак Овна увійде найкраща планета - Юпітер. Він принесе удачу представникам цього знака зодіаку, каже гороскоп.
Гороскоп
На Овнів чекає зустріч з другою половинкою, заручини, шлюб, народження дитини, каже гороскоп 2023 / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Овнів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, в знак Овна увійде найкраща планета - Юпітер. Він принесе удачу представникам цього знака зодіаку. Перед Овнами відкриються нові можливості, ви отримаєте подарунки долі. На вільних Овнів чекає зустріч з другою половинкою, заручини, шлюб, народження дитини.

Особливо сильно в січні пощастить Овнам, які народилися з 21 по 26 березня.

Перша половина січня у всіх представників знака буде повільною через дві ретроградні планети. Можливо зволікання або очікування, завершення старих справ. До 18 січня не варто купувати техніку та ухвалювати важливі рішення. Поки Меркурій буде ретроградним, можуть зриватися і переноситися поїздки, будуть змінюватися плани.

"Оскільки Юпітер у вашому знаку, то все, що не робиться все на краще, пам'ятайте про це", - зазначила астролог.

Перл порадила не засмучуватися, якщо щось піде не так, як вам хтось пообіцяв, або якщо процеси затримуються.

Як правильно діяти в період з 29 грудня по 18 січня, читайте в матеріалі: Ретроградний Меркурій з 29 грудня по 18 січня: що можна і категорично не заборонено робити.

4 січня Венера змінює знак і входить сектор друзів і колективів. Ви можете зустрітися з подругою, знайти однодумців, приєднатися до групи людей.

Можливо у вас відбудеться романтичне знайомство, з особливою людиною вас можуть познайомити друзі.

Повня 6 січня пройде в секторі сім'ї та будинку Овнів. Воно висвітить проблеми когось із близьких або того місця, в якому ви живете (наприклад, доведеться щось полагодити). Також ви можете отримати новину від когось із членів вашої родини, вона може стосуватися місця проживання або нерухомості.

Молодик 21 січня принесе зміни в роботу і бізнес, з'явиться новий співробітник, нові ідеї, новий член вашої команди. У цей день можна складати карту бажань. Починаючи з 23-24 січня, у Овнів можуть з'явитися нові мрії.

З 22 січня Уран розгорнеться у фінансовому секторі - до Овнів потоком піде прибуток. Ви можете отримати роботу, знайти джерело доходів, хтось вам допоможе фінансово. Якщо вам винні гроші, то є шанс, що борг повернуть.

В кінці місяця Овни можуть присвятити час собі й побути на самоті. Можливо ви заплануєте косметичні процедури, похід в спа-салон, на масаж.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти