Гороскоп на січень 2023 для Риб: різке фінансове зростання, роман і подарунки

3 січня 2023, 05:53
Юпітер принесе Рибам нові фінансові можливості. Представники знака отримуватимуть прибуток, подарунки, зможуть досягти бажаного і підвищать самооцінку.
гороскоп, Риби
Венера принесе Рибам подарунки, каже гороскоп на січень 2023 / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Риб.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, до 18 січня на Риб чекає спілкування з людьми, яких вони давно не бачили. Можливо до вас в гості приїдуть давні друзі або ви повернетеся в організацію, в якій раніше працювали.

У першій половині січня 2023 Меркурій буде ретроградним, тому в цей період добре закінчувати старе або переробляти. Вам вдасться завершити те, що триває з кінця жовтня, свідчить гороскоп.

"Зустрічайтеся з друзями, робіть щось вдома і не починайте нічого нового",-порадила фахівець.

Як правильно діяти під час ретро Меркурія, читайте в матеріалі: Ретроградний Меркурій з 29 грудня по 18 січня: що можна і категорично заборонено робити.

4 січня Венера входить в 12 будинок гороскопу Риб - вам захочеться побути наодинці з собою, висипатися, відпочити, сходити на масаж, зайнятися йогою або медитацією. Також Венера принесе Рибам подарунки і відвідування якогось красивого місця. Можливо почнеться нова романтична історія або другий медовий місяць з дружиною/чоловіком.

Повня 6 січня пройде в секторі любові до себе, радості, задоволень. Астролог радить влаштувати свято і запросити друзів, поїхати у відпустку. Можливо почнеться роман, ви отримаєте освідчення, новину про вагітність або це буде народження дитини.

Молодик 21 січня відкриє для Риб нову реальність. Ви дізнаєтеся новий метод відновлення енергії, почнете медитувати, переїдете жити за місто. У цей молодик дуже добре кидати курити або будь-які інші шкідливі звички, сідати на дієту.

28 січня Венера входить в знак Риб.

"Ви добре виглядаєтеі, привертаєте до себе увагу, випромінюєте хорошу енергію і притягуєте в своє життя позитивних людей. Венера принесе гармонію та баланс в особисті стосунки, ви можете отримати романтичну пропозицію", - розповіла Перл.

Також, за словами фахівця, весь січень і до 17 травня Юпітер буде приносити Рибам нові фінансові можливості. Представники знака будуть отримувати прибуток, подарунки, зможуть досягти бажаного і підвищать самооцінку.

"Якщо ви працюєте з клієнтами, то, найімовірніше, підвищиться вартість послуг. Ваша зарплата зросте, з'явиться нова робота з більш високою зарплатою, може це буде інша посада, де буде вищий дохід, може це інший бізнес з великим доходом", - додала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти