Гороскоп на січень 2023 року для Скорпіонів: нові кар'єрні можливості й прибуток

2 січня 2023, 22:40
У січні Скорпіони отримають хороші новини, пов'язані або з родиною, або з тим місцем, в якому вони живуть, або з Батьківщиною, свідчить гороскоп 2023.
гороскоп, Скорпіон
До 12 січня Скорпіонам рекомендується закінчувати фінансові справи, каже гороскоп / колаж pixaby

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, перша половина січня - це хороший період для завершення якихось старих справ, зустрічі з друзями, поїздок в місця, в яких ви вже бували та підготовки до чогось нового. Сам старт варто відкласти до того моменту, коли Меркурій та Марс розвернуться в прямий рух, тому що енергії для нових починань поки що не вистачає.

До 12 січня Скорпіонам рекомендується закінчувати фінансові справи, щось оплачувати, погашати кредити, повертати борги.

Якщо ви в сварці з кимось із родичів, то буде шанс помиритися.

Як правильно діяти під час ретро Меркурія, читайте в матеріалі: Ретроградний Меркурій з 29 грудня по 18 січня: що можна і категорично заборонено робити.

4 січня Венера входить в четвертий будинок гороскопу - це сектор місця проживання та нерухомості. Скорпіони отримають хороші новини, пов'язані або з сім'єю, або з тим місцем, в якому вони живуть, або з Батьківщиною або з батьками.

6 січня 2023 - повня в секторі, який пов'язаний з далекими країнами, закордоном, всім, що далеко і високо.

"Повний Місяць висвітить ситуацію. Місяць - це як ліхтарик, ситуація стає зрозумілою у всьому, що стосується подорожей, поїздок за кордон, переїзду, еміграції", - розповіла фахівець.

21 січня - молодик в четвертому будинку гороскопу. Це базовий, фундаментальний і дуже важливий будинок гороскопу. Новий Місяць запустить нове джерело енергії, новий ресурс, нову ідею в життя Скорпіонів.

"Задумайтеся про те, що для вас емоційна безпека. Молодик дасть шанс ухвалити рішення, зрозуміти, де і з ким ви хочете жити. Також молодик може принести новини про когось із ваших членів родини або з'явиться новий член сім'ї", - свідчить гороскоп на січень 2023.

22 січня Уран розвертається в прямий рух. У Скорпіонів можуть відбутися зустрічі з незвичайними людьми, може статися розрив і розставання з кимось із вашого оточення, хтось піде з вашого життя назавжди. Проясниться ситуація, яка тягнеться з кінця серпня.

Сильніше за інших розворот Урана відчують Скорпіони, які народилися з 4 по 10 листопада.

28 січня дозвольте коханню увійти у ваше життя. Вільні Скорпіони познайомляться з кимось особливим, на вас чекають побачення і компліменти.

Період після 28 січня і до 17 травня буде прибутковим, прийдуть гроші. При цьому у Скорпіонів може бути більше роботи і більше зобов'язань і обов'язків. Відкриються нові можливості у сфері кар'єри. Деякі Скорпіони змінять спосіб життя і будуть більше уваги приділяти своєму здоров'ю.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти