Гороскоп на сьогодні, 1 січня 2022: Тільцям - любовний трикутник, Дівам - знаки долі, Козерогам - удача

1 січня 2022, 10:04оновлено 3 лютого 2022, 19:00
Кому зі знаків варто утриматися від алкоголю, а кому надати допомогу близьким людям - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на завтра / depositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 1 січня 2022 розповість, кому зі знаків варто утриматися від покупок, а кому бути обережними з новими знайомствами.

Про те, кому в перший тиждень нового року пощастить зміцнити матеріальне становище, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 3-9 січня: Левам – обман, Скорпіонам - ризик, Стрільцям - вдала знахідка.

Гороскоп на сьогодні - Овен

У перший день нового року Овнам необхідно відкрити серце доброті і позитиву. Удача посміхнеться тим, хто не відмовить у проханні родичам або близьким друзям. Оптимістичний настрій сьогодні "запрограмує" вас на успіх і нові звершення, тому – не час сумувати!

Гороскоп на сьогодні - Тілець

Сприятливий день для Тільців. Планети і зірки в повній гармонії і це допоможе вам з легкістю знайти вихід навіть з найбільш скрутних ситуацій і вирішити важливе питання. В особистому житті можливі неприємні потрясіння, не виключено, що відкриється любовний трикутник.

читайте такожГороскоп на 2 січня 2022: Овнам – небезпечні спокуси, Близнюкам – витрати, Скорпіонам - плітки

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

У цей день Близнюкам слід бути гранично щирими з оточуючими. Брехня і удавання можуть зіграти вам погану службу в майбутньому, ви можете втратити прихильність фортуни. У суботу також варто також утриматися від покупок, вони виявляться невдалими.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Для представниць прекрасної статі цей день буде вдалим в коханні. Ви в центрі уваги і ваша життєва енергія притягує в життя нові цікаві знайомства. Чоловікам слід сфокусуватися на виконанні важливих завдань. Можна порадувати себе приємними покупками.

читайте такожГороскоп на 2022 рік: від китайського до фінансового – яким знакам пощастить найбільше в Новий рік 2022

Гороскоп на сьогодні - Лев

Перший день року слід провести в сімейному колі. Думайте про хороше і наповнюйтеся позитивом. Не забувайте, що добрі справи повертаються сторицею. У цей день варто утриматися від вживання спиртного і уникати тривог і хвилювань, які можуть закінчитися нервовим зривом.

Гороскоп на сьогодні - Діва

У суботу Діви можуть відчути бажання змін. Хороший день для самоаналізу, важливо задуматися над досконалими помилками і витягти з них цінні уроки. Будьте уважні до кожної дрібниці, можливо, в них таяться підказки долі. У другій половині дня ваші плани можуть різко змінитися.

читайте такожГороскоп на 2022 рік: від китайського до фінансового – яким знакам пощастить найбільше в Новий рік 2022

Гороскоп на сьогодні - Терези

Терезам необхідно з обережністю ставитися до нових знайомств. Не виключено виникнення конфліктних ситуацій з непередбачуваними наслідками. Варто приділити більше уваги питанням кар'єри або задуматися, в якій сфері ви б хотіли досягти максимальних результатів.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Перший день року - енергетично потужна доба і в цей період можна досягти успіху з першої спроби, докладаючи мінімум зусиль. Для того, щоб зловити удачу за хвіст Скорпіонам слід подбати про свій зовнішній вигляд – нові знайомства, які можуть перерости в романтичні відносини не за горами.

читайте такожНовий рік 2022: все найважливіше - від рецептів до привітань

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Вельми неоднозначний день для Стрільців. Не виключені складності у відносинах з друзями і своєю другою половинкою. Їх вчинки можуть сильно розчарувати. Однак зірки попереджають, що піддавшись негативним думкам, ви можете залучити в життя неприємні події. Прислухайтеся до підказок внутрішнього голосу, він допоможе вибрати правильний шлях.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Хороший день для нових починань. Вам буде супроводжувати удача в будь-яких справах і професійної діяльності. Хороший день для покупок. Ви можете порадувати приємними сюрпризами своїх близьких людей. Приділіть значення своїй зовнішності, це допоможе залучити удачу.

читайте такожМісячний гороскоп на тиждень 3-9 січня: Овнам - виконання бажань, Скорпіонам - гроші, Водоліям - казковий сюрприз

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Зірки надають Водоліям реалізувати свої плани і втілити в життя задумане. Не виключено, що вам доведеться займатися особистими проблемами. Однак не варто звалювати на свої плечі кілька справ одночасно – результат вас не порадує, а ось наробити помилок можна запросто.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Перший день 2022 року для Риб буде насиченим приємними моментами і цікавими подіями. Ви зможете домогтися успіху, якщо будете реально оцінювати свої можливості. Не варто звалювати на свої плечі непосильну ношу - це загрожує втратою авторитету в очах оточуючих. Приділіть увагу своїм близьким, проведіть вечір в сімейному колі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти