Гороскоп на сьогодні, 10 січня 2022: Дівам – випробування, Стрільцям – удача, Водоліям - недруги

10 січня 2022, 08:06оновлено 3 лютого 2022, 18:53
130051
Кому зі знаків варто побоюватися конфліктів на робочому місці - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на сьогодні / depositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 10 січня 2022 розповість, кому зі знаків варто уникати конфліктів з партнером, кому доведеться пройти перевірку на міцність, а кому зміцнити фінансове становище.

Про те, що приготувала представникам зодіакального кола фаза зростаючого Місяця, читайте в матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 10-16 січня: Тільцям - витівки недругів, Дівам – суперники, Скорпіонам - заздрість.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Овнам в цей день доведеться протистояти спокусами спокусам. З'їсти третє тістечко або витратити половину зарплати на річ, яка вам швидко набридне не найрозумніше рішення. Також зірки радять у спілкуванні з оточуючими не намагатися гнути свою лінію будь-що. Присвятіть вечір розслабленому відпочинку і улюбленим заняттям.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

Перед Тільцями в понеділок відкриваються неймовірні перспективи фінансового та професійного плану. Удача в цих сферах на вашому боці. Можливо, вам вдасться звернути увагу начальства на свої заслуги і домогтися підвищення по службі і зміцнити фінансове становище. Відносини, які почнуться в цей день, будуть нетривалими.

читайте такожГороскоп на завтра, 11 січня 2022: Дівам – заздрість, Терезам – плітки, Водоліям - виграш

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

У цей день Близнюкам не варто приймати поспішних рішень і прислухатися до порад оточуючих. Розраховуйте тільки на власні сили і можливості і прислухайтеся до голосу інтуїції. Вільні представники знака відчують бажання романтичних пригод. Однак уникайте любовних авантюр, які нічого крім головного болю не принесуть.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Ракам належить напружений день у відносинах зі своєю другою половинкою. Не виключено виникнення конфліктних ситуацій, ваша нестриманість може привести до серйозної сварки. Під дією емоцій ви можете наговорити зайвого і образити коханого.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 10-16 січня: Близнюкам - труднощі, Терезам - серйозні зміни, Козерогам - успіх

Гороскоп на сьогодні - Лев

Розташування планет обіцяє Левам не найприємніший день. Напруга просто витає в повітрі. Можливі конфлікти з колегами і начальством, але краще всіма силами їх уникати. Ваша стриманість допоможе уникнути ситуацій, які в подальшому буде складно виправити. Не виключено, що ви виявите нові джерела доходу.

Гороскоп на сьогодні - Діва

У понеділок доля перевірить Дів на міцність. Випробування торкнуться як професійної сфери так і сили волі і здатності протистояти труднощам з гідністю. Потрібно покладатися тільки на власні сили і не сильно розраховувати на удачу. Будьте обережнішими з витратами.

читайте такожГороскоп на лютий 2022 для всіх знаків Зодіаку: Ракам - гроші, Левам - успіх в любові, Стрільцям - витрати

Гороскоп на сьогодні - Терези

Сприятливий день для планування бюджету і підписання фінансових документів. Дотримуйтеся чіткого плану, це допоможе швидше досягти необхідних результатів. У відносинах з партнером можливе охолодження почуттів. Спільне дозвілля допоможе зміцнити союз.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

У понеділок положення планет розташовує до роботи з документацією. Всі справи, які пов'язані з оформленням документів або паперів будуть успішними, не відкладайте їх в довгий ящик. Хороший день, щоб роздати борги і оплатити рахунки.

читайте такожКупатимуться в грошах: кому зі знаків Зодіаку пощастить зміцнити фінансове становище в Новий рік 2022

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Стрільцям творчих і технічних професій сьогодні можна розраховувати на підтримку фортуни у всіх починаннях. Ви можете розраховувати на втілення всіх бажань, за умови, що ваші особисті інтереси будуть викликати в інших дух суперництва.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Сприятливий день для спілкування. Ваші чарівність і життєрадісний настрій притягують нових людей. Ви можете залучити на свою сторону союзників і буквально переконати в своїй правоті будь-кого. Однак не варто зловживати цим в корисливих цілях.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Початок тижня закрутить Водоліїв у вирі обов'язків. Роботи буде багато і щоб впоратися з усім доведеться відкласти заплановані розваги. Важливою інформацією діліться з людьми, яким довіряєте, якщо вона потрапить в руки недругів, проблем не оберетеся.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Ваші наполегливість і цілеспрямованість знадобляться для масштабних проектів. Вони допоможуть подолати труднощі і перешкоди на шляху до бажаного результату. Запорукою вашого успіху в понеділок стануть спокій і розважливість – не дозволяйте тривозі і хвилювання збити вас з пантелику.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти