Місячний гороскоп на тиждень 10-16 січня: Тільцям - витівки недругів, Дівам – суперники, Скорпіонам - заздрість

10 січня 2022, 10:31оновлено 3 лютого 2022, 18:54
Кому зі знаків можна очікувати фінансові сюрпризи - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Період зростаючого Місяця з 10 по 16 січня дарує кожному унікальні можливості і перспективи, які при правильному застосуванні можуть стати необмеженими. Вам по плечу будь-які складні завдання і питання. У справах любовних ініціатива тільки вітається.

Про те, кому зі знаків потрібно затягнути пояси і жорстко економити, а кому очікувати грошових надходжень, читайте в матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 10-16 січня: Левам – везіння, Скорпіонам - пограбування, Водоліям - таємниця.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

Овнам на цьому тижні не варто сидіти склавши руки і сподіватися на удачу. Розраховуйте на власні сили, вони допоможуть вам втілити в життя цікаві проекти та ідеї. Сприятливим буде і укладення угод, ділові партнери на рідкість поступливі. Не виключені грошові надходження, можливо, це буде премія. Вихідні проведіть в сімейному колі.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні Тільцям належить занепокоїтися питаннями професійної репутації. Ваші недруги не дрімають і всі очікують слушного моменту, щоб виставити вас в невигідному світлі перед начальством. Всі свої плани тримайте при собі і не хваліться досягненнями. У справах любовних можна сміливо покластися на інтуїцію, вона підкаже правильне рішення.

читайте такожМісячний календар на лютий 2022: найкращі і небезпечні дні місяця

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюкам слід особливо ретельно вибирати оточення, щоб вашою чуйністю і готовністю прийти на допомогу не змогли скористатися люди з нечистими спонуканнями. Хороший період для колективної роботи, ви зумієте досягти високих результатів і здивувати начальство. Ви можете отримати вигідну пропозицію про співпрацю.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

Раки - щасливчики цього тижня. Щоб все складалося успішно не варто приймати імпульсивних рішень під впливом емоцій. Не виключено, що вам належить відправитися у відрядження, яка принесе не тільки багато нових емоцій, корисних контактів, але і солідну грошову винагороду. Вихідні проведіть у колі рідних людей.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 10-16 січня: Близнюкам - труднощі, Терезам - серйозні зміни, Козерогам - успіх

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні в період зростаючого Місяця Левам потрібно частіше прислухатися до думки оточуючих. Поради, запропоновані іншими людьми, можуть виявитися слушними. Професійна діяльність принесе задоволення. Ваші ідеї знайдуть відгук у начальства, не виключено, що вони зацікавлять впливових людей. Шанувальники порадують приємними сюрпризами, а у відносинах з рідними людьми – повне взаєморозуміння.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні у Дів посилиться інтуїція. Ваш внутрішній голос допоможе розкусити суперників і конкурентів і зрозуміти, що вони задумали. Перевести дух не вийде, на зростаючу Місяць вас закрутить у вирі робочих обов'язків. Ваші енергія і ентузіазм допоможуть подолати труднощі і розправитися зі складними завданнями. Заручитися підказками внутрішнього голосу можна і в особистих відносинах, це допоможе зміцнити ваш зв'язок з партнером.

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні ви зможете продемонструвати свої сильні сторони і професійні якості. Ви зможете розправитися з конкурентами або вирішити проблему, яка давно не давала спокою. Сприятливий час для спілкування, ваші шарм і чарівність розташовують до себе нових людей. Нові знайомства можуть перерости в романтичні відносини. Тільки дайте їм шанс!

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У цей період фортуна на боці Скорпіонів. Вельми вдалий тиждень, який може бути затьмареним заздрістю колег. Не виключені вигідні угоди і привабливі пропозиції від ділових партнерів. Фінансове становище буде радувати стабільністю і дозволить відправитися за покупками. Ваші ідеальні вихідні - в колі друзів на свіжому повітрі.

читайте такожДзеркальні дати 2022 року: які дні принесуть удачу і виконання бажань

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям належить вельми плідний і цікавий тиждень, наповнений приємними подіями. Ви отримаєте кілька доручень від начальства, які зможуть максимально проявити ваші професійні навички. Ділові переговори пройдуть успішно, ви зможете зацікавити партнерів своїми ідеями. На вихідних можливий несподіваний візит далеких родичів, який вас порадує.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

Тиждень зростаючого Місяця стане для Козерогів часом, наповненим дивовижними подіями і яскравими враженнями. Вас чекає багато нових знайомств і зустрічей. Ви зможете зміцнити своє матеріальне становище і запланувати великі придбання. На вихідних варто очікувати романтичний подарунок.

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні Водоліям необхідно поставити свої бажання і потреби на перше місце. Прийшов час подбати про себе. Не виключені сюрпризи у фінансовій сфері і просування по кар'єрних сходах. Грошова удача буде супроводжувати вам не один тиждень. У любовних відносинах можливі приємні несподіванки.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

Ваші мудрість, терпіння і розважливість – головні якості цього тижня, які допоможуть домогтися успіху. Заручіться підказками інтуїції і не пропустіть неймовірні можливості, які вам подарує період зростаючого Місяця. Можна поговорити з начальством про підвищення зарплати або відпустці. На вихідних покажіть всім, що ви вмієте не тільки старанно працювати, а й розважатися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти