Гороскоп на сьогодні 17 грудня 2021: Близнюкам – вороги, Ракам – велика удача, Терезам - втрати

17 грудня 2021, 08:48оновлено 3 лютого 2022, 19:20
Кому зі знаків може покладатися на щасливий випадок і удачу в будь - яких починаннях - розповість гороскоп Главреда.
гороскоп на сьогодні
Гороскоп на сьогодні / depositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 17 грудня 2021 розповість, кому зі знаків варто триматися подалі від привабливих пропозицій, кому вирішувати непросту життєву задачу, а кому бути обережними з грошима.

Про те, як вплине на благополуччя і достаток знаків Зодіаку фаза спадного Місяця, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 20-26 грудня: Овнам - обман, Ракам - недруги, Козерогам - удача у всьому.

Гороскоп на сьогодні - Овен

У п'ятницю Овнам необхідно дотримуватися балансу між роботою і відпочинком. Ухилятися від виконання обов'язків не варто і в той же час не потрібно звалювати занадто багато на свої плечі. У другій половині дня приділіть увагу партнеру або проведіть вечір в колі сім'ї. У цей день не варто вирішувати важливі фінансові питання, не виключені непередбачені витрати, тому з грошима потрібно бути обережніше.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

У спілкуванні з оточуючими сьогодні проявіть більше участі і розуміння. Можливо, вашим родичам або друзям знадобиться допомога, дайте їм знати, що вони можуть розраховувати на вас. У цей день можуть проявити себе наслідки недавніх рішень, і ви побачите, які з них були вірними, а які помилковими. У відносинах з другою половинкою можлива сварка через те, що ніхто не хоче йти на поступки.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

У п'ятницю спілкування з оточуючими буде проходити не найкращим чином. Однак вам потрібно зберігати тактовність і спробувати згладити гострі кути. Це допоможе не тільки уникнути суперечок, але і не нажити лютих ворогів. У питаннях з грошима не варто покладатися на інтуїцію, тільки тверезий розрахунок. Тримайтеся подалі від авантюр і привабливих пропозицій швидкого заробітку.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Раків в цей день чекають нові знайомства. Деякі з них зіграють велику роль у вашому житті і принесуть велику удачу. Однак для того, щоб залучити в життя позитивні зустрічі необхідно зберігати оптимістичний настрій. Зірки попереджають про небезпеку на дорозі – будьте гранично уважними.

читайте такожГороскоп на завтра 18 грудня 2021: Тільцям – щасливі зміни, Близнюкам - вороги, Водоліям - гроші

Гороскоп на сьогодні - Лев

Левам необхідно переглянути коло свого спілкування і обмежити контакти з безцеремонними людьми, які постійно порушують особисті кордони. Люди, які поважають ваші погляди і прислухаються до ваших бажань, не перетягуючи ковдру на себе, наповнять вас позитивною енергією. У справах любовних проявіть ініціативу, це допоможе справити враження на людину, яка змушує серце битися частіше.

Гороскоп на сьогодні - Діва

У цей день досить велика сила самонавіювання. Від того, як ви налаштуєте себе, пройде ваш день. Ініціатива в спілкуванні з оточуючими вас людьми допоможе швидше отримати бажаного і досягти потрібних результатів. Вільним Дівам зірки обіцяють зустріч з людиною, яка стане важливою частиною вашого життя.

читайте такожБіди, нещастя, непередбачені витрати: названі найнебезпечніші дні 2022 року

Гороскоп на сьогодні - Терези

У цей день доля перевірить Терези на міцність, підкинувши парочку непростих завдань. Можливо, ви постанете перед непростим життєвим вибором. Необхідно проявити свої кращі якості і позитивні сторони. Не відмовляйте в допомозі рідним або друзям. Не виключені втрати, проте їх потрібно аналізувати глибше – можливо вони символізують завершення ланцюга ваших помилок.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

У п'ятницю життєва енергія Скорпіонів мінімальна. Однак зовнішні обставини не дадуть можливості сидіти склавши руки, спонукаючи до активних дій. Зірки обіцяють успіх в нових починаннях, удача посміхнеться ініціативним представникам знака. До вас може прийти несподівана допомога від людей, на яких ви б і не подумали розраховувати.

читайте такожЗбреше, і оком не моргне: топ-4 найбільш брехливих знака зодіаку

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

У першій половині дня Стрільцям потрібно дивитися в обидва - ваші недоброзичливці все вишукують слушного моменту, щоб вам насолити. Не варто здійснювати імпульсивні покупки, будьте обережні з грошима і при вирішенні фінансових питань. В особистому житті привернути увагу потрібної людини допоможе особиста чарівність і почуття гумору.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Життєва енергія Козерогів в цей день буде дещо знижена. Якщо є можливість, краще провести п'ятницю віддавши себе у владу байдикування. Проведіть цей день як вам хочеться - улюблений фільм, сеанс масажу, похід в кіно або безперервний перегляд серіалів – все що душа забажає. У п'ятницю можна покладатися на щасливий випадок, удача ходить за вами по п'ятах.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Терезів: вигідні пропозиції, вдалий збіг обставин і складні ситуації

Гороскоп на сьогодні - Водолій

У першій половині дня Водоліїв може охопити безпричинні страх і тривога. Такий стан може відбитися на продуктивності роботи. У цей день стабільність і передбачуваність – ваша запорука успіху. Не варто міняти плани в останній момент або приймати рішення, керуючись емоціями. Однак в особистому житті свої почуття можна проявляти без обмежень – на вас чекає незабутній вечір.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Зміни, які починаються в житті Риб, можуть бути непомітними навіть для них самих. Однак ваше життя змінює напрямок. Інтуїція сильна і її підказки допоможуть вибрати правильний шлях і знайти відповіді на питання. У справах любовних перше враження буде найвірнішим.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти