Місячний гороскоп на тиждень 20-26 грудня: Овнам - обман, Ракам - недруги, Козерогам - удача у всьому

20 грудня 2021, 10:00оновлено 3 лютого 2022, 19:22
Кому зі знаків випаде можливість добре заробити - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

У період зростаючого Місяця з 20 по 26 грудня багато представників зодіакального кола можуть стикатися з різкими перепадами настрою. Це може впливати на продуктивність, тому найкращим виходом буде по можливості взяти собі кілька днів відпочинку і провести час в приємній компанії.

Про те, кому зі знаків посміхнеться удача в грошах, а кому потрібно затягнути пояси, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 грудня: Близнюкам - борги, Дівам - збитки, Скорпіонам - везіння.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам нудьгувати не доведеться. Вас чекає період, наповнений несподіваними сюрпризами. Прокинеться жага пригод, які можуть привести до різного роду авантюр і ризикових заходів. Ризик може бути виправданий, проте не поспішайте довіряти малознайомим людям, є ризик втратити все, що маєте. Вихідні варто провести в сімейному колі за приємним спілкуванням.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

Цей тиждень для Тільців відкриває тільки самі райдужні перспективи. Ваша цілеспрямованість і працьовитість будуть винагороджені, начальство відзначить ваші успіхи, не виключена нова посада або підвищення зарплати. Це істотно зміцнить ваше фінансове становище. Чарівність і сексуальність на цьому тижні на висоті і це, як магнітом, привертає до вас нових шанувальників.

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

У період зростаючого Місяця Близнюки зможуть примирити логіку і інтуїцію і змусити їх працювати на себе. Сприятливим буде вивчення чогось нового, можна записатися як на курси іноземної мови, так і водіння. Шанувальників стане більше, не виключено визнання в почуттях. На вихідних весь ваш час займатимуть домашні клопоти.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні Ракам випадає неймовірна можливість продемонструвати всі свої сильні сторони і блиснути талантами. У першій половині тижня можуть нагадати про себе ваші конкуренти і давні недруги, вставляючи палиці в колеса. Однак вашого заряду енергії і життєвих сил вистачить на те, щоб протистояти цим підступам і вийти переможцем. На вихідних ваш партнер може приревнувати, приділіть йому більше часу.

читайте такожМісяць Козерога: що потрібно зробити знакам Зодіаку, щоб залучити удачу і щастя

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

У фазу зростання Місяця Левам необхідно зменшити оберти і задуматися про повноцінний відпочинок і, можливо, подорож. Не виключені ділові поїздки, які принесуть корисні знайомства і нові ділові контакти. У спілкуванні з колегами проявляйте більше такту і терпиміше ставитеся до дивацтв інших. Вихідні - ідеальний час для романтики і флірту - вирушайте на побачення.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

Для Дів настає сприятливий період для втілення в життя своїх ідеї і сміливих проектів. Ви найкраще знаєте як вчинити, проте порада близьких друзів може виявитися корисною. Роботи може додатися, проте не варто йти в неї з головою. Знайдіть вільний день у вашому щільному графіку і проведіть його з близькими людьми. На любовному фронті поки затишшя перед бурею.

читайте такожНе варто і починати: названі найбільш несумісні пари за знаком Зодіаку

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терезам варто пригальмувати шалену гонку, в якій ви перебували протягом декількох попередніх тижнів і не намагатися досягти бажаного всіма способами. Йти напролом - не ваша тактика тижня. Начальство оцінить гнучкість і вміння шукати компроміси. Вихідні проведіть з сім'єю, можна обговорювати теми, які раніше викликали розбіжності, вам вдасться домовитися.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У зростаючий Місяць Скорпіони відчують, як збільшилися їх інтуїтивні здібності. Ваш внутрішній голос стане кращим порадником і допоможе прийняти вірні рішення. Не варто звалювати на свої плечі непосильну роботу. І не дозволяйте колегам перекинути на вас частину турбот. Передноворічний час в останні вихідні року, що минає проведіть в приємному спілкуванні з друзями або близькими людьми.

читайте такожРетроградна Венера 2021: Овнам - переживання, Дівам - випробування, Водоліям - інтриги

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільці - справжнісінькі везунчики цього тижня. У професійній діяльності все буде складатися для вас найкращим чином - ви зможете проявити всі свої кращі сторони і заробити бонуси в очах керівництва. Сфера особистих відносин для вільних Стрільців буде наповнена чуттєвими і пристрасними романами, які запам'ятаються надовго. На вихідних варто відвідати культурний захід, виставку або концерт.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

Козерогів чекає незвичайний тиждень, сповнений вдалих збігів обставин. Везіння буде ходити за вами по п'ятах і важливо не упустити важливого знака долі. Не виключено початок службового роману і вашим шанувальником може виявитися сам начальник. Ближче до вихідних можливий візит далеких родичів.

читайте такожЗбудуться всі мрії: хто зі знаків стане головним щасливчиком в Новий рік 2022

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

Хто на цьому тижні зможе похвалитися завидним самовладанням, так це Водолії. Справи ладяться легко і ви справляєтеся з великою кількістю обов'язків і навіть встигаєте допомагати іншим. Симпатичний колега може надавати вам знаки уваги, гарненько обміркуйте можливість службового роману і як він може відбитися на вашій репутації.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

Цей тиждень приготував для Риб багато приємних сюрпризів і радісних моментів. Ваша інтуїція загострюється і допомагає приймати правильні рішення. Вдалий збіг обставин допоможе вирішити фінансову проблему або отримати солідний заробіток. Боріться з бажанням витратити всю суму до копійки, подумайте про більш раціональних вкладеннях грошей. На вихідних не варто сидіти вдома – побачення обіцяють принести масу приємних спогадів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти