Гороскоп на сьогодні, 2 січня 2022: Овнам – небезпечні спокуси, Близнюкам – витрати, Скорпіонам-плітки

2 січня 2022, 08:09оновлено 3 лютого 2022, 18:59
У кого зі знаків можливі ускладнення у відносинах з дітьми - розповість гороскоп Главреда.
гороскоп на сьогодні
Гороскоп на сьогодні / depositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 2 січня 2022 розповість, кому зі знаків варто бути уважними на дорозі, а кому не варто розповідати свої сни.

Про те, що очікувати в фазу зростаючого Місяця, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 3-9 січня: Овнам - виконання бажань, Скорпіонам - гроші, Водоліям - казковий сюрприз.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Другий день нового року може принести Овнам розбіжності в сім'ї. Ваші впертість і небажання прислухатися до точки зору інших, може похитнути довірчу атмосферу в будинку. У цей день варто утриматися від великих придбань. Піддавшись спокусам в неділю - не варто розраховувати на удачу.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

У першій половині дня Тільці зможуть закласти фундамент для подальшого фінансового процвітання. Відносини з близькими людьми порадують гармонією і взаєморозумінням. У другій половині дня можливі тривога і хвилювання, але відігнати негативні думки допоможе спілкування з рідними людьми. Сни, які наснилися в цей день, нікому не розповідайте.

читайте такожГороскоп на 3 січня 2022: Близнюкам – ризик, Левам – витрати, Терезам - віщі сни

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Не найпростіший день для Близнюків. Вже з самого ранку неприємний збіг обставин може зажадати від вас швидких рішень. Можуть проявитися проблеми у відносинах з родичами або близькими друзями. Побутові клопоти можуть спричинити додаткові витрати.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Несприятливе розташування планет може обернутися для Раків найрізноманітнішими неприємностями. Вам варто бути гранично уважними, особливо на дорозі, підвищується ризик аварій і катастроф. Небезпечним може бути і вживання спиртних напоїв.

читайте такожГороскоп на 2022 рік: від китайського до фінансового – яким знакам пощастить найбільше в Новий рік 2022

Гороскоп на сьогодні - Лев

Цей день не найкращий для нових знайомств. Обмежте спілкування з неприємними для вас людьми, інакше ризикуєте наговорити зайвого. Ви схильні до впливу сторонніх людей, і це може бути використано в чиїхось корисливих інтересах. Покладайтеся на власні сили і не слухайте порад оточуючих.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Нестандартний підхід до вирішення завдань принесе вам успіх. У цей день сприятливо вирішення проблем особистого характеру і спілкування з партнерами по бізнесу. У цей день не виключені приємні зміни в особистому житті. Вас чекає зустріч з людиною, яка справить незабутнє враження і зіграє важливу роль у вашому житті.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Зірки радять Терезам присвятити цей день відпочинку і максимально розслабитися. Присвятіть час своїм улюбленим заняттям або покличте в гості близьких друзів. У другій половині дня можливі ускладнення у відносинах з дітьми або побутові проблеми.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Несподівані проблеми в особистому житті можуть звалитися на голову Скорпіонів вже в першій половині дня. Вони можуть бути спровоковані ревнощами партнера або плітками недоброзичливців. Невдалий день для нових починань, всі вони будуть приречені на провал. Не виключені непередбачені витрати, пов'язані з дітьми.

читайте такожЛюбовний гороскоп на тиждень 3-9 січня: Левам - похід в загс, Близнюкам - ревнощі, Рибам - роман з другом

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Зниження життєвого потенціалу може позначитися на відносинах з оточуючими не найкращим чином. Не виключені ускладнення у відносинах з партнером або любовні розчарування. У цей день легко піддатися ілюзіям і прийняти бажане за дійсне. Нові починання варто відкласти на більш сприятливий день.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

День для Козерогів буде наповнений несподіваними звістками і ситуаціями, які вимагають швидкого вирішення. Важливо зберігати самовладання і тверезий розум. У неділю Козерогам може посміхнутися удача - виграш або солідні грошові надходження, які зміцнять ваше фінансове становище.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Сьогодні Водоліям потрібно розібратися зі справами, які відкладалися в довгий ящик. Вони можуть нагадати про себе найнесподіванішим чином. Не відмовляйте в допомозі близьким людям, пам'ятайте, вона повернеться сторицею. Віддавайте перевагу спокійному відпочинку, побережіть сили.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Сприятливий день для укладення шлюбу і зачаття. Цей день може принести Рибам несподівані звістки. Зірки застерігають від сумнівних заходів і авантюр – вони можуть мати плачевні наслідки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти