Місячний гороскоп на тиждень 3-9 січня: Овнам - здійснення бажань, Скорпіонам - гроші, Водоліям - казковий сюрприз

3 січня 2022, 12:03оновлено 3 лютого 2022, 19:03
Кому зі знаків варто триматися подалі про сумнівних пропозицій швидкого заробітку - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

З 3 по 9 січня – період зростаючого Місяця. В цей час не варто поспішати і приймати поспішних рішень. Реалізацію задуманого варто відкласти, але помріяти про хороше завжди будь ласка-так можна "накреслити" собі цілком реальні речі – новорічна енергетика ще в дії!

Про те, кому зі знаків наступного тижня пощастить зміцнити матеріальний добробут, а кому варто бути акуратніше з витратами, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 3-9 січня: Левам – обман, Скорпіонам – ризик, Стрільцям – вдала знахідка.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам не варто братися за нові починання, вони не увінчаються успіхом. А ось в середині тижня можна навідатися до стиліста і освіжити зачіску, ці зміни підуть вам на користь. До кінця тижня не варто планувати нічого серйозного - все може піти не так як ви розраховували. Напередодні Різдва може збутися заповітна мрія.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

У цей різдвяний тиждень Тільців може охопити почуття меланхолії. Не виключено, що відносини з родичами або партнерами будуть досить напруженими. Не приймайте ніяких важливих рішень в цей час, дуже легко зробити серйозну помилку і пошкодувати.

читайте такожКупівля нерухомості, здійснення бажань або успіх у всьому: знаки, яким надзвичайно пощастить в січні 2022

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам на цьому тижні варто трохи послабити хватку і перестати намагатися контролювати оточуючих. Нехай вони живуть своїм життям. Утримайтеся від порад і дозвольте їм приймати власні рішення. У середині тижня побалуйте себе косметичними процедурами і підготуйте себе до святкування Різдва.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

Вже з самого початку року Раки відчують бажання кардинально змінити своє життя. І першими зміни прийдуть в особисте життя. У цей період не виключена зустріч з людиною, яка зіграє важливу роль у вашому житті. А можливо ви по-іншому подивитеся на людину зі свого близького оточення, і між вами спалахне іскра почуттів.

читайте такожПовня в січні 2022: що потрібно зробити в цей день, щоб уберегтися від бід
Місячний гороскоп на тиждень - Лев

Цей тиждень буде для Левів не з легких. Зірки радять утриматися від участі в розважальних заходах. Замість веселощів вам краще зосередитися на вирішенні робочих питань і довести справи до кінця. В особистих відносинах варто усунути розбіжності в парі, щоб вони не затягнулися надовго.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

Сприятливий тиждень для Дів. Ви зможете легко вирішити навіть найскладніші завдання і наблизитися до намічених цілей. Після продуктивного робочого тижня як слід відпочиньте і проведіть свята в своє задоволення. Спілкування зі своєю другою половинкою доставить масу приємних моментів.

читайте такожКупатимуться в грошах: кому зі знаків Зодіаку пощастить зміцнити фінансове становище в Новий рік 2022

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

Цей тиждень для Терезів буде сповнений несподіванок. Однак не всі вони будуть приємними. Вам слід постаратися отримати максимальну користь з будь-якої ситуації, що склалася. Тримайтеся подалі від ризикованих авантюр і сумнівних пропозицій швидкого заробітку.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіони на цьому тижні зможуть зловити удачу за хвіст. Везіння буде супроводжувати вам в грошових питаннях. Не виключені солідні фінансові надходження або виграш в лотерею. Однак не варто вирушати за покупками – для великих придбань зараз не найкращий час.

читайте такожНе варто і починати: названі самі несумісні пари за знаком Зодіаку

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

У різдвяний тиждень Стрільці не зможуть похвалитися святковим настроєм. Можливо, сімейні обставини зажадають від вас розважливих рішень і незвичайного самовладання. Важливо не давати волі емоціям, так можна наговорити зайвого і зіпсувати відносини з дорогими людьми. Бажання, загадане під ялинку може збутися на цьому тижні.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

У різдвяний тиждень Козерогам не варто піддаватися спокусі брати участь в галасливих застіллях і розважальних заходах. Зірки радять більше приділяти уваги рідним і близьким людям. Деяким з них може знадобитися ваша допомога. Свято варто провести у вузькому сімейному колі або з дорогою серцю людиною.

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

Водолії - везунчики тижня. Представникам повітряного знака вдасться заручитися підтримкою Фортуни в справах любовних і професійній діяльності. Вже з початку року ваша кар'єра може набрати запаморочливих обертів – не виключено підвищення по службі або відчутна надбавка до зарплати. Кохані зроблять неймовірний сюрприз, а час проведений разом на свята тільки зміцнить ваш союз.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

Риби можуть провести цей тиждень в домашніх клопотах, які ляжуть на ваші плечі після святкування Нового року. Не виключено, що ваші близькі люди можуть впасти в меланхолію, і ви будете виконувати роль швидкої психологічної допомоги. Всі подорожі і поїздки варто відкласти на більш сприятливий час, а на вихідних максимально відпочити і присвятити час своїм улюбленим заняттям.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти