Гороскоп на сьогодні 20 грудня 2021: Левам – знаки долі, Скорпіонам - суперники, Козерогам - втрати

20 грудня 2021, 08:47оновлено 3 лютого 2022, 19:17
47094
Кому зі знаків не варто поспішати з обіцянками - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на сьогодні / depositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 20 грудня 2021 розповість, кому зі знаків варто бути уважними на дорозі, кому зірки обіцяють зустріч з дорогою людиною, а кому варто остерігатися нових знайомств.

Про те, кому цього тижня варто затягнути пояси, а хто може розраховувати на солідний заробіток, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 грудня: Близнюкам - борги, Дівам - збитки – Скорпіонам - везіння.

Гороскоп на сьогодні - Овен

У першій половині дня настрій Овнам можуть зіпсувати дрібні непорозуміння, проте ближче до обіду ситуація стане краще. З'являться шанси залучити на свою сторону навіть самих незговірливих союзників і завести корисні знайомства. У відносинах з близькими не беріть на себе непосильних зобов'язань, і будьте обережніше з обіцянками.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

Вас буде вабити до себе все секретне і покрите таємницею. Жага пригод може штовхати на необдумані вчинки. Зірки радять триматися подалі від авантюр і сумнівних заходів. У любовній сфері - нові знайомства можуть обернутися масою проблем в майбутньому.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

День буде наповнений позитивними емоціями і подарує чимало приємних моментів. Ви зможете впоратися з декількома справами одночасно і надати допомогу колегам або родичам. Не виключені великі зміни, які будуть продиктовані імпульсивними рішеннями – розрив відносин або необачні обіцянки, які нереально виконати.

читайте такожЗбудуться всі мрії: хто зі знаків стане головним щасливчиком в Новий рік 2022

Гороскоп на сьогодні - Рак

З настороженістю поставтеся до малознайомих людей. Не вступайте у відверті бесіди, поки не дізнаєтеся мотиви людини. Не дозволяйте солодким промовам обвести себе навколо пальця. Підвищується ризик аварій - будьте уважні на дорогах. Ініціатива допоможе привернути увагу людини, яка змушує ваше серце битися частіше.

читайте такожГороскоп на завтра 21 грудня 2021: Тільцям – вороги, Терезам - втрати, Скорпіонам - успіх

Гороскоп на сьогодні - Лев

Емоційний фон в першій половині дня аж ніяк не сприяє мирному спілкуванню. Висока ймовірність виникнення конфліктних ситуацій. Будь-яка дрібниця може вивести вас з себе. У другій половині дня можливі приємні звістки або зустріч з людиною з минулого, яка відігравала важливу роль у вашому житті. Будьте уважні до збігів - можливо, це знаки долі.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Сприятливий день для розмови з начальством. Ви можете обговорити питання кар'єрного зростання або можливість підвищення зарплати. Ймовірно вигідна пропозиція про співпрацю, яка зміцнить ваше фінансове становище. Ваші давні плани почнуть втілюватися в життя.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 20-26 грудня: Близнюкам - труднощі, Ракам - успіх, Терезам - зміни

Гороскоп на сьогодні - Терези

Хороший день для того, щоб розправитися зі справами, які ви старанно відкладали в довгий ящик. Непогано було б довести до кінця всі розпочаті справи і підвести підсумки. Не виключена незабутня зустріч з людиною, яка займе важливе місце у вашому житті.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

День буде вдалим для Скорпіонів. Ви зможете домогтися успіхів, заручившись підтримкою союзників і людей, які поділяють ваші ідеї. Не варто сподіватися на удачу, покладайтеся на власні сили. Рішучість і цілеспрямованість допоможе обійти всіх суперників. Не виключено, що вашим старшим родичам потрібна допомога.

читайте такожВелика удача і успіх в грошах: топ-5 знаків, яким крупно пощастить в січні

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Події можуть розвиватися не так швидко як би вам того хотілося і це може викликати напади роздратування. Приборкайте свою вдачу і проявіть терпіння - не намагайтеся прискорити події, можна зробити тільки гірше. Жінки-Стрільці в другій половині дня можуть сміливо відправлятися на побачення, новий роман запам'ятається надовго.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Неприємні несподіванки можуть наздогнати вас в справах, з якими ви думали не може виникнути проблем. У професійній діяльності ваші ініціативність і активність можуть спричинити фінансові втрати. У розмовах з родичами намагайтеся не зачіпати гострі теми. Сни потрібно тлумачити навпаки.

читайте такожРетроградна Венера 2021: Овнам - переживання, Дівам - випробування, Водоліям - інтриги

Гороскоп на сьогодні - Водолій

У цей день намітиться прогрес у нещодавно розпочатих справах. Вийде вирішити складне питання і зав'язати корисні знайомства. Однак варто остерігатися агресії з боку незнайомців. Сьогодні ваші думки, як ніколи матеріальні - так що думати потрібно тільки про хороше!

Гороскоп на сьогодні - Риби

Рибам сьогодні необхідно уважно прислухатися до підказок інтуїції – вона ваш кращий порадник. Сприятливий день для покупок, вони виявляться вдалими. У вас буде шанс купити цінну річ з великою знижкою. Увечері зірки дарують Рибам шанс помиритися з важливою людиною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти