Гороскоп на сьогодні 23 січня 2022: Близнюкам – небезпечні обіцянки, Стрільцям – плітки недругів, Рибам - розрив

23 січня 2022, 08:07оновлено 3 лютого 2022, 17:32
Кому зі знаків варто побоюватися дрібних втрат - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на сьогодні / depositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 23 січня 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола потрібно бути обережними з новими знайомими, а кому очікувати неприємних зустрічей.

Про те, як фаза спадного Місяця може вплинути на благополуччя і достаток, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 24-30 січня: Тільцям - проблеми, Левам - правило бумерангу, Рибам - спокуси.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Цей день принесе Овнам можливості додаткового доходу і шанс непогано заробити. На перемоги в професійній діяльності розраховувати не варто, зате не доведеться і переживати, день обіцяє бути спокійним. У другій половині дня вас порадують звістки здалеку.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

Сьогодні Тільцям належить протистояти своїм суперникам. Ви твердо відстоюєте свою позицію, і це допоможе досягти успіху і обійти конкурентів. Вирушаючи в поїздку, не виключені дрібні втрати і неприємні зустрічі. Проблеми дітей можуть вимагати додаткових витрат.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Близнюкам в цей день не завадить проявити обережність в спілкуванні з новими знайомими. Їх приємні промови та привабливі обіцянки можуть бути небезпечними. Нові починання можливі, тільки якщо в цій справі вам допоможуть ваші перевірені союзники. Не виключено, що у вас виникнуть романтичні почуття до людини з вашого оточення.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Цей день Ракам можна провести, присвятивши час своєму улюбленому заняттю. День буде не надто плідним, проте наповнений приємними моментами. У другій половині дня не виключені приємні звістки. Не варто замикатися в чотирьох стінах, проведіть вечір в компанії старих знайомих. Відносини, які почнуться в цей день, можуть перерости в міцний союз і принесуть масу позитивних емоцій.

читайте такожНеймовірний успіх в грошах, роботі і любові: хто зі знаків стане везунчиками в 2022 році

Гороскоп на сьогодні - Лев

Цей день обіцяє бути вдалим для Левів. Перед вами відкриваються блискучі можливості і перспективи, потрібно тільки вибрати одну з них. Ваша інтуїція допомагає прийняти правильне рішення і не допустити серйозних помилок. Швидкі рішення, особливо в питаннях стосовно грошей або кар'єрного зростання виявляться вдалими. У другій половині дня є шанс помириться з дорогою серцю людиною і залагодити всі розбіжності.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Дівам варто прийняти той факт, що швидко досягти бажаного не вийде і діяти потрібно послідовно. Терпіння і розважливість допоможуть досягти високих результатів. У цей день варто утриматися від необов'язкових покупок і проявити обережність, уникаючи ризикових заходів.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Сьогодні зірки надають шанс знайти відповідь на питання, яке турбує вас довгий час. У професійній діяльності вас чекає плідний день, ви продемонструєте максимальні результати. Не виключена сварка через гроші з кимось із вашого найближчого оточення.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

У цей день не чекайте швидких результатів. Доведеться докласти всіх зусиль, щоб просунутися до наміченої мети. День може бути відзначений несподіваними поворотами і не всі вони будуть приємними. Відносини, які починаються як ділові, можуть з часом перерости в романтичні.

читайте такожНезвичайне везіння і великий успіх до кінця січня: хто зі знаків у списку щасливчиків

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Нові починання в цей день увінчаються успіхом. До того ж вам допоможуть ваші близькі друзі і нові знайомі. Вибираючи союзників, покладайтеся на підказки інтуїції, вона сьогодні працює як годинник. З'являється шанс здійснити задумане. У другій половині дня до вас дійдуть плітки, які розпускають ваші таємні недруги.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

У неділю зірки не поскупляться на щедрі подарунки для Козерогів. У цей день чарівність і привабливість на піку – вам супроводжує удача в любовній і діловій сферах, не втрачайте свої можливості. Можна вирішуватися на кардинальні зміни – зміну роботи або ремонт. Ближче до вечора нагрянуть несподівані гості.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

У цей день ви сповнені енергії і можете втілювати в життя масштабні проекти. З'явиться шанс зміцнити фінансове становище і збільшити доходи. Не виключено що сфера особистих відносин порадує приємними змінами і несподіваними сюрпризами.

Гороскоп на сьогодні - Риби

У справах любовних у Риб вирують хвилі. Можливо серйозна сварка з партнером, яка поставить під питання майбутнє ваших відносин. Заручившись підтримкою близьких людей, можна досягти бажаного, подолавши всі труднощі. Хороший день для творчості і пошуку прихованих талантів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти