Місячний гороскоп на тиждень 24-30 січня: Тільцям - проблеми, Левам - правило бумерангу, Рибам - спокуси

24 січня 2022, 10:54оновлено 3 лютого 2022, 17:35
Кому зі знаків не варто позичати гроші, а кому - відправитися у відпустку - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

У період спадного Місяця з 24 по 30 січня багато хто може бути схильними до змін настрою і втоми. Кращим виходом буде спокійний відпочинок і повноцінний сон. Саме час побалувати себе приємними речами: походом за покупками або на масаж.

Про те, кому зі знаків пощастить зустріти близьку по духу людину, а кому варто відкласти знайомства на потім, читайте в матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 24-30 січня: Овнам - фатальна любов, Левам - скасування весілля.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

Цього тижня можливі доленосні знайомства. І взагалі будь-які знайомства цього періоду для Овнів будуть мати продовження. Не варто вдаватися ліні і байдикуванню в ці дні. Намагайтеся бути максимально активними і не упускати вигідних можливостей.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

Тільцям не варто сидіти склавши руки і очікувати подарунків долі. Саме час підкорювати кар'єрні вершини. Ви зможете блиснути своїми професійними навичками і продемонструвати лідерські якості. Не виключено, що рідні люди звернуться за допомогою. В кінці тижня сил буде небагато, проведіть час в спокійній обстановці і відновіть життєву енергію за допомогою улюблених занять.

читайте такожГороскоп на завтра, 27 січня 2022: Овнам – брехня, Терезам - розчарування, Близнюкам - правило бумеранга

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

Енергії зараз у вас буде, як ніколи, багато. Головне - направити її в правильне русло. Намагайтеся не сваритися, особливо з близькими людьми. Конфлікти, розпочаті в цей період, вирішаться нескоро. З 28 по 30 січня порадуйте себе чимось приємним.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

Ракам зовсім не час скромно стояти осторонь, поки інші користуються моментом. На цьому тижні продемонструйте свої сильні сторони і голосно заявіть про свої достоїнства. У четвер варто проявити особливу обережність з грошима. Не варто брати в борг і влазити в кредити.

читайте такожЩедрі подарунки долі, щастя в любові і успіх в грошах: улюбленці удачі за гороскопом в рік Тигра

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні у всій красі проявить себе правило бумеранга. Ваші вчинки будуть вирішальними і хороші діяння обов'язково до вас повернуться. Як і погані. Діти можуть поставити вас в непросту ситуацію, тому варто бути готовими розібратися в ній. Вільним Левам на вихідних не варто замикатися в чотирьох стінах, є шанс знайти свою другу половинку на цікавому заході.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

У ці дні ваш настрій може залучити в життя несподівані події. Тому намагайтеся всіма силами відганяти від себе негатив і зациклюватися на поганому. І навпаки бадьорий настрій і оптимістичний настрій допоможуть залучити приємні моменти. Ідеальний час для початку занять спортом.

читайте такожДостаток і грошове благополуччя: знаки, яких в 2022 році неприємності обійдуть стороною

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

Терезам в період спадного Місяця краще довести до кінця всі розпочаті справи. В іншому випадку це загрожує клопотами, які будуть наростати сніговою грудкою. Потрібно максимально зосередитися на роботі або навчанні. Домашні клопоти і справи любовні можуть почекати. Не варто розкидатися обіцянками, особливо перед малознайомими людьми.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Вашої підтримки і допомоги на цьому тижні можуть зажадати батьки. Вирішення проблем займе багато часу. Самі теж не соромтеся просити про допомогу колег, якщо відчуваєте, що не справляєтеся. Невеликий прорахунок може стати причиною незручної ситуації ближче до середини тижня.

читайте такожКупатимуться в грошах вже в лютому: топ-4 знаки з великою грошовою удачею

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

Зірки радять Стрільцям цього тижня більше часу проводити в колі рідних і близьких людей. В ідеалі-відправитися у відпустку з сім'єю. Вдалою буде тиждень у фінансовому плані - зараз можна витрачати гроші - покупки вас порадують і будуть вдалими.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

Козерогам цього тижня не раз доведеться відстоювати свою точку зору. Не поступайтеся своїми переконаннями! Рішучість і впевненість у власних силах вам не завадять. Відволіктися від негативних думок допоможе прибирання - ваші шафи вимагають ревізії!

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

У тиждень спадного Місяця поспіх може зіграти з вами поганий жарт. Приймаючи рішення проявіть розважливість і прорах*йте всі можливі варіанти розвитку подій. У грошових питаннях краще проконсультуватися з фахівцями. Будь-які угоди з нерухомістю краще відкласти на більш сприятливий час. На вихідних займіться тим, що відкладали в довгий ящик.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам варто протистояти спокусам. Це буде своєрідною перевіркою на міцність, зумівши встояти перед спокусами можна заручитися підтримкою вищих сил. У цьому періоді відносини з партнером можуть бути натягнутими. Висока ймовірність сварок і розбіжностей. Обійти гострі кути можна пошуком компромісів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти