Любовний гороскоп на тиждень 24-30 січня: Овнам - фатальна любов, Левам - скасування весілля

24 січня 2022, 14:03оновлено 3 лютого 2022, 17:38
Кому зі знаків варто розсекретити свій таємний роман, а кому не провокувати сварок.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Любовний гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків варто утриматися від нових знайомств, а кому очікувати поворотних подій в сімейних відносинах.

Про те, як цей тиждень відіб'ється на матеріальному благополуччі знаків Зодіаку, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 24-30 січня: Левам - везіння, Терезам - борги, Водоліям - подарунки.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Початок тижня буде просто-таки ідеальним для побачення з новим шанувальником. Однак не варто розраховувати на те, що знайомства в понеділок переростуть у щось серйозне, це буде швидкоплинний роман. З четверга події будуть розвиватися непередбачувано. Не виключено, що фатальна історія кохання прийде до своєї розв'язки. Якщо відносини з партнером охололи, станеться щось, що зможе об'єднати вас.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

У відносинах з другою половинкою може відчуватися напруга. Однак, незважаючи на труднощі, вас може не залишати відчуття, що хороші події не за горами. У четвер проясниться ситуація з новим кавалером, це знайомство або отримає продовження або закінчиться. Не виключено, що ви по-іншому подивитеся на людину, яка подобалася. Однак передчуття хорошого вас не підводить, щось приємне можна очікувати вже наступного тижня.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 24-30 січня: Тільцям - труднощі, Дівам - привабливі можливості, Рибам - випробування

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

У сфері особистих відносин Близнюків все устаканиться і пристрасті вляжуться. З середини тижня можна задуматися про майбутнє відносин з новим партнером. Розклавши по поличках почуття, ви більш ясно побачите картину і зрозумієте, в якому напрямку рухатися. Близнюкам, які знаходяться в довгих відносинах можна позаздрити, у них з коханими все складається найкращим чином.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

У цьому періоді Ракам слід бути готовими до несподіваних поворотів в особистому житті. І не всі вони будуть приємними. Події будуть розвиватися стрімко і доставлять масу душевних хвилювань. З середи варто очікувати серйозної розмови з партнером, який визначить майбутнє ваших відносин. В кінці тижня варто уникати нових знайомств - вони приведуть вас в болісні відносини.

читайте такожНеймовірне везіння і благополуччя в рік Тигра: названі знаки, яким потужно підфартить

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Весь тиждень Леви будуть займатися питаннями особистого життя. На початку тижня ваші колишні можуть нагадати про себе найнесподіванішим чином. З середи і до суботи вся ваша увага буде зосереджено на зміцненні відносин з коханим. У неділю можливі неприємні події, які змусять вас змінити загальні плани з партнером, аж до скасування весілля.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

На запаморочливі повороти подій можна розраховувати тільки в тому випадку якщо у вас заплутана любовна історія. У другій половині тижня ситуація проясниться і буде видно до чого рухається справа. Будьте уважні до будь-яких підказок, вони можуть вказувати на те, чим закінчиться роман. Для Дів у кого відносини міцні і щасливі тиждень пройде без потрясінь. Ви будете насолоджуватися товариством один одного.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

На початку тижня ви всіма силами будете прагнути до гармонії у відносинах і постараєтеся зробити все що в ваших силах, щоб оточити партнера турботою і увагою. Друга половина тижня принесе поворотні моменти в сімейному житті. Це стосується тих, у кого в союзі склалася непроста ситуація. Іншим просто потрібно уникати сварок і з'ясування відносин.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У ніч з вівторка на середу не варто давати волі почуттям. Сварка з партнером може мати серйозні наслідки. Незважаючи на такі негаразди, вас не буде залишати почуття, що щасливі зміни чекають вас. Внутрішній голос не помиляється, ці зміни чекають вас вже наступного тижня. А в неділю відбудеться щось приємне, яке і буде підказкою хороших подій.

читайте такожЗбуваються всі мрії: найбільші щасливчики за гороскопом - топ-5 знаків зодіаку

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

В особистому житті Стрільців цього тижня буде тихо. Вільні представники знака можуть і не розраховувати на те, що нові знайомства будуть вдалими. А ті, хто у відносинах проведуть спокійний тиждень, без серйозних потрясінь і любовних драм. Невдалий період для заручин, укладення шлюбу і розлучення.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козероги зможуть визначитися зі своїми почуттями і зрозуміти, чого хочуть від нових відносин. Розібравшись зі своїми бажаннями ви зможете по-новому поглянути на кавалера і зрозуміти чи будете ви разом рухатися в одному напрямку чи ні. У цьому періоді ви зможете остаточно розставити всі крапки над і.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Якщо у вас є роман, який ви приховуєте, то на цьому тижні в ньому настане розв'язка. Ймовірно, відносини перейдуть на новий рівень і стануть відкритими. Якщо ви побоювалися проблем від таємних відносин, саме зараз вирішиться, будуть ці проблеми чи ні. Інші представники знака більше будуть зациклені на вирішенні своїх проблем, ніж на справах своєї другої половинки.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні можуть нагадати про себе колишні, з якими ви вирішили "залишитися друзями". Не виключено, що після цього між вами спалахне іскра, і ви зважитеся на другий шанс. Щоб уникнути душевного болю необхідно зважити всі за і проти і згадати через що ці відносини закінчилися. У деяких випадках це допомагає не наробити помилок.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти