Гороскоп на сьогодні 28 грудня 2021: Ракам – здійснення бажань, Терезам - втрати, Козерогам - великі гроші

28 грудня 2021, 08:35оновлено 3 лютого 2022, 19:06
Кому зі знаків потрібно остерігатися нещасного випадку - розповість гороскоп Главреда.
гороскоп на завтра
Гороскоп на сьогодні / depositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 28 грудня 2021 розповість, кому зі знаків варто бути обережними в спілкуванні з жінками, кому не давати порожніх обіцянок, а кому может привалити неочікуваний прибуток.

Про те, хто цього тижня почує пропозицію руки і серця, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 27 грудня 2021 - 2 січня 2022: Близнюкам – сварки, Скорпіонам - плітки.

Гороскоп на сьогодні - Овен

У цей день ви зможете легко знаходити спільну мову з оточуючими, і це допоможе вирішити багато питань ділового та особистого характеру. Сприятливими будуть короткі поїздки. У другій половині дня ймовірні несподівані сюрпризи і приємні знаки уваги.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

У вівторок у Тільців не вийде розслабитися і відпочити. Вам належить напружений день, в якому ви будете вирішувати непрості справи. Важливо бути уважними до дрібниць і не давати обіцянок, які складно виконати. Можливий несподіваний прибуток.

читайте такожГороскоп на завтра 29 грудня 2021: Левам – інтриги, Козерогам – плітки, Рибам - перевірка на міцність

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Проявіть обережність в спілкуванні з керівництвом. Одне необережне слово може дорогого коштувати. Не потрібно нагнітати обстановку, свою правоту доводьте, не переходячи на підвищений тон. У цей день не варто вирішувати питання, пов'язані з грошима і йти на ризик, він загрожує обернутися серйозними збитками.

Гороскоп на сьогодні - Рак

День обіцяє бути непростим, і на вашому шляху не раз будуть виникати труднощі. Однак ви не здаєтеся і наполегливо йдете до наміченої мети. У вирішенні складних ситуацій може стати в нагоді раніше отриманий досвід. У цей складний день завжди є місце диву - не виключено, що ваша заповітна мрія здійсниться.

читайте такожГороскоп Таро на 2022 рік: Ракам – втілення задуманого, Левам – життєві уроки, Стрільцям - суперники

Гороскоп на сьогодні - Лев

У вівторок Левам належить твердо відстоювати свою точку зору, навіть якщо буде здаватися, що обставини складаються не на вашу користь. Багато що буде залежати від вашого настрою і впевненості у власних силах. Несподівані зустрічі виявляться приємними, не виключено нове знайомство, яке буде розвиватися стрімко.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Сьогодні Дівам потрібно дістатися до справ, які благополучно відкладалися в довгий ящик. Ви зможете впоратися з ними швидше, ніж на те розраховували і навіть допомогти своїм колегам вирішити деякі питання. Хороший день, щоб помиритися з дорогими людьми і забути старі образи.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Терезам у вівторок не варто закривати очі на дрібні проблеми, які здаються незначними. Вони можуть проявити себе в повній мірі пізніше і обернутися серйозними наслідками. Не виключені фінансові втрати, вам здається, що гроші немов витікають крізь пальці. Постарайтеся урізати витрати і не здійснювати необов'язкові покупки.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Скорпіонам випадає можливість вирішити давні проблеми і знайти відповіді на питання. Ви зможете легко вирішити проблеми як професійного, так і особистого характеру. Ваш життєвий потенціал на висоті, а енергії вистачить на багато що. Зірки попереджають бути гранично уважними, в цей день підвищується ймовірність нещасного випадку.

читайте такожУдача в грошах і виконання бажань: хто зі знаків - головний везунчик в Новий рік 2022

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Обережність і передбачливість – ваші ключі до успіху. Ви можете бути азартними і хочете домогтися бажаного швидше, але необдумані вчинки можуть дорогого коштувати. Не варто поспішати, краще ретельно розібратися в ситуації. Ваш партнер може розчарувати своїм несподіваним вчинком.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

У цей день ви легко зав'язуєте знайомства і знаходите спільну мову з оточуючими. Ваші сміливі ідеї залучають однодумців, які можуть допомогти в їх втіленні. Не виключені великі грошові надходження, які допоможуть вирішити проблему матеріального характеру.

читайте такожМісяць Козерога: що потрібно зробити знакам Зодіаку, щоб залучити удачу і щастя

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Сприятливий день для початку роботи над новим проектом. Ви успішно втілите його в життя, і це допоможе підвищити авторитет в очах колег і начальства. В особистому житті можливі несподівані зміни. Вільні представники знака можуть зустріти свою другу половинку.

Гороскоп на сьогодні - Риби

У цей день Рибам варто бути обережними в спілкуванні з жінками, вони ненароком можуть ввести вас в оману або своїм вчинком принести вам масу проблем. Варто уникати неприємного спілкування і частіше прислухатися до голосу інтуїції. Зайва захопленість романтичним партнером може обернутися обманом і розчаруванням.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти