Любовний гороскоп на тиждень 27 грудня 2021 - 2 січня 2022: Близнюкам – сварки, Скорпіонам - плітки

27 грудня 2021, 14:29оновлено 3 лютого 2022, 19:14
Хто зі знаків може повернутися до колишнього, а хто може посваритися в новорічну ніч - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

В середині тижня підвищується ймовірність сварок і необдуманих рішень. Ризик розставань як ніколи великий, тому потрібно тримати свої емоції під контролем, щоб не наговорити зайвого.

Раніше ми писали, як ретроградна Венера 2021 може відбитися на взаєминах і чому вона приваблює в життя колишніх.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На початку тижня Овнам слід уникати виникнення конфліктних ситуацій. З'ясування відносин зі своєю другою половинкою може закінчитися розставанням, тому не варто провокувати скандали і підкидати дров у вогонь. У середу не виключена зустріч з колишнім. Можливо, він нагадає про себе. Не найкращий час, щоб приймати важливі рішення в особистих відносинах.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

Початок тижня буде ідеальним часом, який Тільці можуть присвятити спілкуванню зі своєю другою половинкою, тому що вже в середу ситуація кардинально зміниться і знайти спільну мову буде складно. Вас може охопити занепокоєння за подальшу долю союзу, а ваш партнер буде дошкуляти сценами ревнощів. На вихідних особисте життя піде на другий план, ви діяльні, активні і допитливі.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 27 грудня - 2 січня 2022: Левам – важливі рішення, Ракам - гроші, Козерогам - розчарування

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Перед Новим роком вас з партнером чекає спільна робота. І хоч левову частку на себе візьме ваш коханий, вам теж доведеться потрудитися. До Нового року вам потрібно встигнути вирішити питання, яке стосується тільки вас двох. У житті вільних представників знака може з'явитися наполегливий шанувальник. Однак не поспішайте починати нові відносини, придивіться до залицяльників. У новорічну ніч ризикуєте посваритися з партнером.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні особисте життя для Раків вийде на перший план. Ви можете виявити емоції, яких не очікували. Вже на початку тижня можуть відбутися різкі зміни у відносинах. У середу про себе нагадає колишній, а в четвер можете вислухати на свою адресу неприємні речі від партнера. Вже в неділю оновлюється місячний цикл, і тоді варто очікувати важливих подій в особистому житті.

читайте такожНе варто і починати: названі найбільш несумісні пари за знаком Зодіаку

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Не найкращий тиждень для початку нових відносин і зміцнення вже наявних. Ретроградна Венера буде ставити палиці в колеса, створюючи перешкоди. Так, що Левам потрібно довести серйозність своїх намірів. Підтримуйте партнера у всіх починаннях, які пов'язані з підготовкою до свята.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні відбудеться перехід Юпітера в сузір'я Риб. Таке розташування планет для Дів вкрай сприятливо, воно обіцяє зміцнення відносин в парі, доленосну зустріч або соціальний успіх партнера. Юпітер затримається в Рибах, тому швидких результатів очікувати не варто, але сподіватися на щасливий результат подій потрібно.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Питання особистих відносин найбільше будуть хвилювати сімейних Терезів. Вас охопить жага змін і новорічні свята відмінний привід, щоб привнести в сім'ю нові традиції. Не найкращий період для нових знайомств і початку відносин. Однак не виключене відновлення відносин з колишньою любов'ю.

читайте такожДивовижні випадковості, грошова удача і успіх у справах: названі найщасливіші дні січня 2022

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Початок тижня для Скорпіонів буде спокійним, а ось середа стане справжньою перевіркою відносин на міцність. Маленька сварка може перерости в серйозний конфлікт, який може закінчитися розривом. Хтось із вашого оточення поділиться плітками про ваших колишніх. В цілому тиждень для вільних Скорпіонів обійдеться без сюрпризів, якщо ви будете розбірливі в знайомствах.

читайте такожБіди, нещастя, непередбачені витрати: названі найнебезпечніші дні 2022 року

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Ваші чарівність і привабливість на цьому тижні на висоті, а сексуальна енергія магнітом притягує нових шанувальників. На серйозні наміри з їх боку можна і не сподіватися, проте швидкоплинний роман буде пристрасним і чуттєвим. Для Стрільців особисті відносини абсолютно не на першому плані, ви направляєте енергію в професійну сферу і на підготовку до свят. Стрільцям у відносинах може створити проблеми їх різкість і запальний характер.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козероги можуть стати ініціаторами кардинальних змін в особистому житті. Не виключено, що ви охолонете до свого партнера і почнете більше згадувати про минуле. Однак не поспішайте з рішеннями, важливо розібратися в своїх справжніх бажаннях. Поділіться наболілим з близькими друзями або рідними, можливо їх порада і підтримка, це те, що вам потрібно.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні для Водоліїв у яких роман по листуванню в Інтернеті може наступити переломний момент. Ви можете відчути, що готові до наступного кроку. Може стати питання про подальше майбутнє цих відносин: продовжувати або припиняти. Решта представників повітряного знака будуть більше зайняті передноворічної метушнею, ніж питаннями особистого характеру.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Риби у відносинах проведуть цей період з партнером і їх спільними друзями – новорічні свята пройдуть в приємній компанії. Для вільних Риб не виключений стрімкий розвиток роману з кимось із близького оточення. Можуть нагадати про себе колишні і, можливо, ви вирішите дати цим відносинам ще один шанс.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти