Гороскоп на сьогодні 29 грудня 2021: Левам – інтриги, Козерогам – плітки, Рибам - перевірка на міцність

29 грудня 2021, 07:56оновлено 3 лютого 2022, 19:05
Кому зі знаків варто проявити стриманість при спілкуванні з малознайомими людьми - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп на сьогодні
Гороскоп на сьогодні / depositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 29 грудня 2021 розповість, кому зі знаків варто помиритися з дорогими людьми, а кому випаде шанс поліпшити матеріальне становище, а кому вибачити старі образи.

Про те, кому період спадної місяця приготував приємні сюрпризи, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 27 грудня - 2 січня: Левам - любов, Дівам - виконання бажань, Козерогам - борги.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Хороший день для того, щоб позбутися непотрібних речей і навести порядок, тим самим розчистивши простір для позитивної енергії змін. Можливі несподівані зустрічі. Саме час пробачити старі образи і помиритися з дорогими людьми. Однак добре подумайте, перш ніж відновлювати відносини з колишнім коханим, інакше розчарувань не уникнути.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

Тельцям в цей день варто проявити трішки більше уваги і турботи по відношенню до близьких людей. Можливо, комусь із родичів знадобиться ваша допомога. Не відмовляйте, ця допомога незабаром повернеться вам сторицею. День вимагає граничної акуратності, підвищується ймовірність прорахунків і помилок, які помітять все.

читайте такожГороскоп на завтра 30 грудня 2021: Левам – гроші, Дівам – удача, Стрільцям - небезпека

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Близнюкам варто підготуватися до різкого повороту подій в професійній сфері. Не виключено підвищення по службі або нова посада. Деяким надійде приваблива ділова пропозиція. Діяти потрібно рішуче, але не забувати про обережність, прораховуючи можливі ризики.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Розташування планет сприятливо для Раків. Найбільш працьовиті і цілеспрямовані зможуть зміцнити фінансове становище. Хороший день для вирішення питань, стосовно грошей. Однак важливо не забувати про баланс робота-відпочинок, вжиття повинно бути місце розвагам.

читайте такожЗбудуться всі мрії: названі самі фартові знаки зодіаку, яким надзвичайно пощастить в Новий рік 2022

Гороскоп на сьогодні - Лев

Левам сьогодні потрібно обходити стороною людей, які ставлять свої інтереси понад усе. І самим не забувати, що егоїзм вельми погана якість, якщо їм зловживати. День складеться вдало, якщо ви будете розважливі і розсудливі навіть в дрібницях. Придивіться уважніше до свого оточення, не виключено, що за Вашою спиною плетуться інтриги.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Не найпростіший день для Дів, можливі, як і запаморочливі злети, так і стрімкі падіння. На перший план виходить робота. Тільки працьовитість, віра у власні сили і цілеспрямованість допоможуть вам досягти максимальних результатів і втілити бажане. Можливо, в житті дів з'явиться цікава людина, яка займе в ній важливе місце.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Сприятливий день для Терезів. Ви наповнені енергією і позитивом, а негативні думки, які могли долати вас в попередні дні, відступають. Неприємні спогади більше не турбують вас. Ви сповнені ентузіазму рухатися вперед і досягати поставлених цілей. Вас чекає успіх в нових починаннях.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

У цей день Скорпіони можуть віддаватися думкам про помилки, скоєних в минулому. Однак не варто зациклюватися на негативі і застрявати в міркуваннях про минуле. Варто також уникати виникнення конфліктних ситуацій, налагодити відносини буде непросто.

читайте такожГороскоп Таро на 2022 рік: Ракам – втілення задуманого, Левам – життєві уроки, Стрільцям - суперники

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Ідеальний час для того, щоб нарешті переключитися з роботи на відпочинок і провести ці передсвяткові дні в сімейному колі. Успішний день для стрільців, на роботі нові починання увінчаються успіхом. Також пощастить і в особистому житті. Побачення виявиться незабутнім і принесе масу позитивних емоцій.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Сьогодні Козерогам варто триматися подалі від багатолюдних заходів і не варто дозволяти залучати себе в плітки. Отриману від людей інформацію потрібно ретельно перевіряти, не сприймайте її просто на віру. У цей день перед вами відкриваються чудові перспективи для самореалізації.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Відмінний день для отримання нових знань. Ви легко засвоюєте інформацію і запам'ятовуєте навіть найскладніші речі. При спілкуванні з малознайомими людьми варто проявити стриманість. В особистому житті Водоліїв очікують приємні зміни.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Сьогодні доля влаштує вам перевірку на міцність. Можна прийняти це як шанс стати кращою версією себе і позбутися від давніх страхів, які заважають рухатися вперед. Пройшовши її з гідністю, можна розраховувати на посмішку фортуни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти