Гороскоп на сьогодні 4 грудня 2021: Близнюкам – ризик травм, Тільцям – небезпечні спокуси, Водоліям - обман

4 грудня 2021, 08:36
Кому їх знаків варто триматися подалі від сумнівних авантюр - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на сьогодні / depositphotos.com

Астрологічний прогноз на 4 грудня 2021 розповість, кому зі знаків варто утриматися від покупок, а кому придивитися до шанувальників уважніше.

Про те, кому наступного тижня зірки обіцяють початок серйозних відносин, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 6-12 грудня: Близнюкам - обман, Козерогам - неймовірні зміни.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Початок дня буде вдалим для Овнів ви рішучі, терплячі і беретеся за виконання складних завдань, не відволікаючись на дрібниці. У вас в голові чіткий план дій і, слідуючи йому, ви домагаєтеся успіху. Не дозволяйте втягувати себе в інтриги і сумнівні авантюри. Утримайтеся від вирішення грошових питань і не позичайте гроші.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

Початок дня для Тільців буде не з легких. Причиною всьому - ваша впертість. Ви не бажаєте йти на поступки і шукати компроміси. Це може створити серйозні труднощі. У спілкуванні з оточуючими потрібно проявити витримку, йти на поводу у емоцій – не найкращий вихід. Сімейні Тільці можуть піддатися спокусам, але потрібно пам'ятати про те, що наслідки цього будуть непередбачувані.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

У цей день Близнюки легко справляються з невеликими труднощами і несподіваними проблемами. У цьому вам стане в нагоді досвід, отриманий раніше. У суботу з'являється шанс продемонструвати свої лідерські якості та професіоналізм. Це стане сходинкою кар'єрного росту. Сприятливий день для початку відносин. Зірки попереджають Близнюків про підвищену небезпеку травм на дорозі.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Ракам буде складно зберігати спокій в першій половині дня. Хвилювання і тривога можуть охопити вас навіть через дрібниці. Оточуючі вас люди можуть спровокувати напади роздратування, тому потрібно постаратися знизити спілкування до мінімуму. Відправитися за покупками - не найкраща ідея. Імпульсивні покупки можуть прорідити ваш бюджет і ви пошкодуєте про це.

читайте такожГороскоп на 5 грудня 2021: Тільцям – вдалі збіги, Стрільцям - неприємності

Гороскоп на сьогодні - Лев

У першій половині дня Леви будуть схильні переоцінювати значимість виникаючих проблем. Головне, не піддаватися тривозі і обміркувати план дій. Ви зрозумієте, що це не так серйозно, як здавалося спочатку. Раціонально розпоряджайтеся грошима, не варто здійснювати необов'язкові покупки. У відносинах з близькими можна прийти до компромісу в серйозному питанні.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Сприятливий день для нових починань. Все, що б ви не затіяли сьогодні, матиме довгограючі наслідки в житті. Невинний флірт може перерости в серйозні відносини. Експерименти зі стилем і зачіскою, перестановка в будинку або початок вивчення чогось нового, безсумнівно, підуть вам на користь. Важливо визначитися з пріоритетами і поставити цілі. Придивіться до шанувальників уважніше - перше враження про людину може бути оманливим.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Терезів закрутить у вирі робочих обов'язків. Справ буде невпроворот, проте не виключено, що вам доведеться вирішувати ще й чужі проблеми. Для вас цей день стане днем цікавих відкриттів, але не всі припадуть до душі. Подорожі, поїздки і великі покупки варто відкласти на більш сприятливий час.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам не доведеться сидіти осторонь і спостерігати за тим, що відбувається. Ви - активний учасник процесу. Ваша працьовитість і цілеспрямованість дозволяють досягти максимального результату за короткий час і обставити своїх суперників. Такий підхід дозволяє домогтися успіхів, що б ви не робили. Сприятливий день для першого побачення – ви зможете чітко зрозуміти, потрібні вам ці відносини чи ні.

читайте такожГороскоп на 6 грудня 2021: Дівам – хитрість, Терезам – втрати, Скорпіонам - образи

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

У суботу зірки надають Стрільцям шанс досягти бажаного. Для цього необхідно діяти рішуче і швидко, можливо, піти на ризик, який себе виправдає. Ви будете вирішувати проблеми з азартом і долати невеликі труднощі з натхненням. Ваша позитивна енергетика приваблює людей, не виключені приємні знайомства, які можуть перерости в романтичні відносини.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

У першій половині дня вірогідні прикрі помилки в прорахунках, які все ж вдасться швидко виправити. Відпочити у Козерогів не вийде - всі думки в цей день займає робота, переміщаючи розваги на другий план. Ваше нове хобі може стати джерелом додаткового доходу. У любовній сфері зірки радять не піддаватися ілюзіям, а тверезо поглянути як на достоїнства, так і на недоліки нового партнера.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Водоліям не слід відкладати вирішення важких питань на другу половину дня. Ваша працездатність з ранку на висоті, ви легко розправитеся зі складними завданнями і приступите до виконання приємних справ, які вимагають творчого підходу. У спілкуванні з людьми проявляйте обережність, можливі маніпуляції або обман. Хороший день для покупок і вкладень, ваше фінансове чуття не підведе.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Ваша прямолінійність сьогодні може стати причиною дрібних сварок, адже далеко не кожна людина готова почути правду в лоб. Ваші нові плани, можливо, зажадають розширення кола корисних знайомств і ділових контактів. Необхідно заручитися підтримкою однодумців. Сприятливий день для поїздок і подорожей.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти